Yem Temizleme Makinası

polsuder

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.imparatorogame.com
Adı
Süleyman
Soyadı
DERMENLİ
Süleyman DERMENLİ' Alıntı:
Açıkçası bize maliyeti 110 TL civarı oldu Fiyatını 130 TL olarak düşündük. Zaten 1 ay demeden kendini amorti edeceğine emin olabilirsiniz . :)Tek seferde zaman kaybı olmadan tüm yemler tertemiz . ;)
Ayrıca piyasada tekli sistem 100 TL den satılmaktadır ki 2 hatta 3 sefer yem temizleme işlemi yapılması gereklidir. :(

ozgurdemirbas

Takipçi Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
Demirbaş
piyasadaki makinalardan tesadüfen elime geçti ücretsiz olarak o zamana kadar kendi makinamı kullanıyordum yavas döktüğünde tek seferde temizliyordu şimdi piyasadaki makinaya kendi makinamın fanını ekledim tek seferde ve oldukça hızlı ayıklıyor. Sorun yok. Ekledim dediğim onun fanının arkasına ekledim yanına yeni delik açmadım.

polsuder

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.imparatorogame.com
Adı
Süleyman
Soyadı
DERMENLİ
Teşekkür ederim makinayı pazartesi kargoya vericem Allahın izni ile salı günü denenecektir.Yüzümüzüzn akı ile bu işten başarı ile çıkacağıma eminim  :)

polsuder

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.imparatorogame.com
Adı
Süleyman
Soyadı
DERMENLİ
Süleyman DERMENLİ' Alıntı:
Teşekkür ederim makinayı pazartesi kargoya vericem Allahın izni ile salı günü denenecektir.Yüzümüzüzn akı ile bu işten başarı ile çıkacağıma eminim  :)
Selahattin abiye denemesi için bir adet yolladım eksikliklerini telefon ile biildirdi onun değerli fikirleri ve yön vermeleri sonucunda mükemmele varan makina yapılacaktır kendisine buradan teşekkürü borç bilirim  (Makina yem temizleme konusunda performansı üst düzey sağlamlık konusunda çalışmalar devam etmektedir )

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Arkadaşlar ben kendime yaklaşık 4 sene evvel bir yem eleme makinesi yapmıştım yemi birkaç kere döndürüp eleme yapıyorduk.
Süleyman evvelki gün bir makine gönderdi 40 kg yemi bir seferde eledi makine harika fakat eksik yönleri var süleymana söyledim  tamamlayınca çok güzel makina olacağına inanıyorum

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
hayırlı olsun güzel bişey çıkmış ortaya başarılarınızın devamını diliyorum

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Süleyman bey icadını en kısa zamanda tamamlayıp, bizlerle paylaşmanı diliyorum...

polsuder

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.imparatorogame.com
Adı
Süleyman
Soyadı
DERMENLİ
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Arkadaşlar ben kendime yaklaşık 4 sene evvel bir yem eleme makinesi yapmıştım yemi birkaç kere döndürüp eleme yapıyorduk.
Süleyman evvelki gün bir makine gönderdi 40 kg yemi bir seferde eledi makine harika fakat eksik yönleri var süleymana söyledim  tamamlayınca çok güzel makina olacağına inanıyorum
Makinanın eksiklikleri tamamlandı abicim fiyatıda 150 TL olarak belirledik fakat kargo alıcıya ait olacaktır

http://www.muhabbetcenneti.com/iletisim.html

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Cihazı yakından gördüm, gerçekten güzel olmuş, çalışması bir harika...

polsuder

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.imparatorogame.com
Adı
Süleyman
Soyadı
DERMENLİ
Yahya SAYIN' Alıntı:
Cihazı yakından gördüm, gerçekten güzel olmuş, çalışması bir harika...
Teşekkür ederim ve hali hazırda selahattin abi de kümesinde cihazı kulllanmakta cihazın fiyatını 100 TL ye düşürdüm alanlara hayırlı olsun

Hüseyin NANE

Takipçi Üyemiz
Adı
HÜSEYİN
Soyadı
NANE
hayırlı olsun eline emeğine sağlık ta ben videoyu açamadım bir görebilseydim  böyle bir makina almayı düşünüyorum aslında

karacocuk

Yeni Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
gönenç
kolay gelsin video açılmıyor tekrar yüklersen bizde görelim teşekkürler

polsuder

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.imparatorogame.com
Adı
Süleyman
Soyadı
DERMENLİ
Sormayın son 15 gün yoğun tempo çalıştık Allahın izni ile Manisayı küme düşürdük smileki rahat rahat video kaydı yapabilecem sadece 2 gün izin.Makinanın videosu hazır olacak Allahım utandırmaz inşallah :)