Yem Üfleme - Ayırma Makinası

zemeskis

Takipçi Üyemiz
Sipariş ettim hafta içerisinde elime ulaşır. Hem yem tasarrufu hem de zaman tasarrufu sağlayacağım  ;D

jesstr

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.gkkyd.com
Adı
Özkan
Soyadı
Göktuna
Ben yaklaşık 2 ay önce aldım çok iyi çalışıyor tavsiye ederim eline sağlık Cengiz Bey.

afatsum03

Takipçi Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
KÖKSOY
Arkadaşlar makinayı sanal pazar aracılığıyla Cengiz beyden  aldım ve  kullanıyorum gayet başarılı yem kayıpları hemen hemen yok denecek kadar aşağıya düştü.  Naçizane cebinizi düşünüyorsanız hiç düşünmeyin hemen alın derim.

dthunter

Üyemiz
Adı
Kenan
Soyadı
Ölçek
Hayırlı satışlar ürün fiyatı kargo dahil 85 tl yazıyor ama sanalpazarda fiyatı niye 100 tl olarak satışa koyulmuş.

KALMERAA

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KARAYEL
Barış TÜTER' Alıntı:
Makinayı aldım ve kullanıyorum gayet başarılı yem kayıpları minimuma düştü. Ayrıca Cengiz Bey ede alışverişte gösterdiği güven ve rahatlık için teşekkür ederim....

Kerem EĞRÜ

Üyemiz
Adı
Kerem
Soyadı
EĞRİ
Makinayı yaklaşık 6 aydır kullanıyorum ve oldukça memnunum.Kuşların yemliklerinden aldığım kirli yemi bir kovaya topluyorum ve haftada bir kere sadece 5 dakika harcayarak makinaya veriyorum, olay tamam.Üreticilere şiddetle tavsiye ederim, hem zamandan hem yemden kesinlikle kazanırsınız.

dr_musty

Yeni Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
yalçın
cengiz bey sanalpazarda ilan linkini kırılmış.. yeni bir link açarsanız üründen biradet almak istiyorum..