yem yemiyor .

wasiliti

Takipçi Üyemiz
Adı
Gökhan
arkadaşlar dişi kuşum pek yem yermiyor gunde 1 veya 2 defa belkı belkı yem yemeye gidiyor onun dısında tünekte beklerken erkek hep ona kusuyor öyle doyuyor galıba ama yemıyor erkek bakıyor diyebılırım sizce rahatsızmı yoksa normal bi davranısmıdır bu .

motifcan

Uzman Üyemiz
dışkı durumu nasıl ishal falan var mı? Kafesteki hareketleri nasıl?(yani tüyleri kabartıp öylece duruyor mu?)

wasiliti

Takipçi Üyemiz
Adı
Gökhan
hareketliliği iyi baya bi hareketlı ıstedıgı zaman onun dısında bazen tüylerini kabartıp duruyor ama genelde hareketli  ishal durumu yok popo kısmı temız . ne oldu anlamadım 2 gundur dikkat ediyorum yemıyor gibi .dişi erkegımı denıyor nedir besleyecekm ı beslemeyecekmı diye amlamadım .

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Gökhan kardeşim, Yetişkin (eşli) dişiler zaten pek yemliğe inipte yem yemezler..  Bir erkeği haraca bağlarlar..

Tahminin doğru "Erkeği deniyor/tanıyor"  Erkek kendisini ve yavruları beslemeyecekse Dişi onunla çiftleşmeyecektir..

wasiliti

Takipçi Üyemiz
Adı
Gökhan
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
      Bir erkeği haraca bağlarlar..

erkek hep harcanıyor desene kardeşim  :) :)

teşekkür ederim kardeşim genelde göruyordum yemeye iniyordu demekki şimdi eş tutmuş oldugundan dolayı inmiyor vede erkeğide çiftleşmek için deniyor sanırım . saol kardeşim  rahatsızlandı diye biraz korkmuştum sıkıntı yokmuş şükür.

leon

Üyemiz
Adı
orhan
Soyadı
leon
arkadaşım kuşun yem yemeye başladıysa ıyı ama bende de aynı sorun var yakalşık bir ikiaydır hep erkek beslıyo geçen gun aynı soruyu bende sormuştum ama bir sonuç yok :(

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
    Gökhan kardeşim, Yetişkin (eşli) dişiler zaten pek yemliğe inipte yem yemezler..  Bir erkeği haraca bağlarlar..

Tahminin doğru "Erkeği deniyor/tanıyor"  Erkek kendisini ve yavruları beslemeyecekse Dişi onunla çiftleşmeyecektir..
+1