YEME DÜŞEN GÖKKUŞAĞI İSPİNOZU YAVRULARIM (BEHSAT TİĞİZ BATMAN)

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Maaşallah. Çok anlamıyorum ama büyüyüp renk değiştirince klasik mi olacaklar beyazlarda beyaz mutasyon gibi mi olacak.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Canan NUMAN' Alıntı:
Maaşallah. Çok anlamıyorum ama büyüyüp renk değiştirince klasik mi olacaklar beyazlarda beyaz mutasyon gibi mi olacak.
tsk ederim canan hanım.. kusların cogu mutasyon renk değiştirleri zaman en guzel hallerini alacaklar klasikler az var iclerinde

Enver.Ergin

Uzman Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ERGIN
Maşallah çok güzel kuşlar fakat. Rainbowlar renkli değilmiydi ? Birde renk değişimini anlamadım. Mevcut tüylerini döküp renkleri mi geliyor kuşların ? Tüyleri kadar hayırlı üretimler olsun iyi akşamlar.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Enver ERGİN.' Alıntı:
Maşallah çok güzel kuşlar fakat. Rainbowlar renkli değilmiydi ? Birde renk değişimini anlamadım. Mevcut tüylerini döküp renkleri mi geliyor kuşların ? Tüyleri kadar hayırlı üretimler olsun iyi akşamlar.
enver bey bu kuslar tüy dönemine girdikten sonra renkleri belli oluyor suanda bisiye benzemiyorlar birkac ay sonra renklerini alacaklar örnek birkac resim koyacagım bilmeyenler icin

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Goldien finch (gökkuşağı ispinozu) bilmeyen arkadaslar icin.. Bunlarda yavruların anne babalarından birkacı yavrular tüye girip cıktıktan sonra bu renkleri alacaklar.

cahit038

Takipçi Üyemiz
Adı
cihat
Soyadı
avcıoğlu
Maşallah...
inşallah hep içimde uhde olarak kalmayacak bu finchler...

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Herkese guzel yorumları icin tsk ederim.. goldien finchler gercekten cok guzel herseye tavsiye ederim.. evde ses etmezler gürültü sevmeyen ve göz zevki olanlar icin birebir kuslardır