YEME DÜŞEN YAVRU İÇİN ACİL YARDIM...

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
ÜSTADLAR KUŞLARIM 2. KULUÇKAYI YAŞIYORLAR YAVRULARIM 25 EKİM 29 EKİM 01 KASIMDA YUMURTADAN ÇIKTI. ERKEK KUŞ YAVRULARI DÖVÜYOR EN BÜYÜK YAVRU YEME DÜŞTÜ HEM ANNE HEM BABA DÖVMEYE BAŞLADI. YAVRUYU AYIRDIM AMA BU SEFERDE SABAHTAN BERİ YEM YEMİYOR KIRMAYI BİLİYOR AMA YEMİYOR AÇLIKTAN ÖLECEK ANNE BABASININ YANINADA KOYAMIYORUM Bİ YARDIM EDİN NE YAPAYIM.YEMLERİ KAFESİN TABANINA KOYMAMA RAĞMEN YEMİYOR NE YAPICAM ÜSTADLAR

KALMERAA

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KARAYEL
KAFESIN DIBINE  ASPUR KOYABILIRSIN KIRILMASI KOLAY DIR
VE MECBUREN YEM KIRANA KADAR ELLE BESLEYECEKSİN

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
anne baba kızgın ve çiftleşmek istiyordur. anne ya da babadan birini ayırın derim.

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
murat hocam elle nasıl besleyeceğim ne vermem gerek kursağı bomboş kafese geri attım yavru resmen yalvarıyor ağlıyor :( ölecek bu gece yedirmezsem.anne ve baba dövüyor abi yavruyu ayırsamda yeme düştü diye dövüyorlar :(

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
marketten arı mama veya pirinç unu al onu hazırla ve soğut sonrada şırınganın ucuyla kuşun ağzına azar azar ver

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
abiler kuşun kursağı bomboş dışkısı sıvı şeklinde aynen yaptım şırıngayı ağzına almıyor zorluyorum kafası kopacak gibi oluyor galiba ölüyor kuş :(

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
bisikletçiden sibop lastiği al onunla kursağına direk vermen lazım youtubeda videolar var serum lastiği boğazdan girmez kalın gelir.

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
yorum yapan tüm ustalarıma çok teşekkürler ayhan abi bu boğazdan sibobu girdirirken yanlış yere gitme ihtimali varmı varsa ne olur. inş yarına kadar kuşum ölmez ben köyün lojmanında kalıyorum yarın ilçeye inicem alıcam şimdilik babayı yanına aldım dövmedi girince azıcık besledi gene bıraktı beslemeyi yarın durumlar iyi olur inşallah

zafer_1981

Uzman Üyemiz
Adı
zafer
Soyadı
aktemur
AYHAN KARDEŞİM DAHA ÖNCE SIVI YEM KUSMADIĞIN İÇİN HAYVANI ÖLDÜREBİLİRSİN.ANNE BABAYI AYIR.YAVRUYU BABA YANINA KOY.BABA ANNEDEN DAHA BKICIDIR.BİRSÜRE İZLE.SAYET BABA HALEN YEEM KUSMUYOSA:
ARI MAMA,BEBE BİSKİVUSİNİ ILIK SUYLA LAPA OLUCAK ŞEKLE GETİR.ENJEKTÖRE ÖNCE AZ MİKTAR ÇEK.

BURASI ÇOK ÖNEMLİ:

YAVRUYU SIRT ÜSTÜ AVUCUNA AL ENJEKTÖRÜN HORTUMUNU YAVRU AĞZININ SOLLLLL TARAFINDAN 1 SN TİM KADAR İÇERİ SOK.VE MAMAYI BOŞALT.

KOLAY GELSİN

deli_kabus1@hotmail.com

Uzman Üyemiz
Adı
yasin
Soyadı
yılmaz
eline aldıgında sag tarafında soluk borusu var dikkat et ben aynı yöntemi kullandım yanlışlıkla kuşum öldü çok ta kuşum kurtuldu eline yatırdıgında sol tarafa sıkacaksın mamayı umarım kurtulur

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
peki bu mamayı kursağa sabah bir kere sıksak akşama kadar yeter mi günde kaç kez sıkacaz

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
abiler yavru her yemi kırıyor elimle götürdüğüm zaman malesef koskoca viranşehirde sibop lastiği bulamadım :( herneyse yemi kırıyor ama elimi altına koydum kabuğunu içini hepsini parçalayıp atıyor bu saçmalık neden ya o yüzden karnı doymuyor akşama kadar aç kalıyor halsizleşiyor babayı yanına atıyorum baba azıcık kusuyor bağırmaya başlıyor siboptan başka seçenek yokmu bi yardım ediverin ya :(

bilge arat

Üyemiz
Adı
bilge
Soyadı
arat
Bekir ÇOLAK' Alıntı:
abiler yavru her yemi kırıyor elimle götürdüğüm zaman malesef koskoca viranşehirde sibop lastiği bulamadım :( herneyse yemi kırıyor ama elimi altına koydum kabuğunu içini hepsini parçalayıp atıyor bu saçmalık neden ya o yüzden karnı doymuyor akşama kadar aç kalıyor halsizleşiyor babayı yanına atıyorum baba azıcık kusuyor bağırmaya başlıyor siboptan başka seçenek yokmu bi yardım ediverin ya :(Sibop lastiğini bisiklet tamiri yapan yerlerde bulabilirsiniz,ben o şekilde temin ettim.

bilge arat

Üyemiz
Adı
bilge
Soyadı
arat
Sanırım aceleyle yazıda yanlışlık oldu,sibop lastiğini bisiklet tamiri yapan yerde bulabilirsiniz,ben öyle temin ettim.Yada bir üreticiden yardım isteyin.

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK

abiler sürekli böyle kabarık duruyor. kursakta bomboş çok halsiz rahatsızlığı ne olabilir acil yardım lütfen..

Sanırım Mahir abide el ile beslemek için mama vardı isterseniz onunla görüşün bu konularda gerçekten profesyoneldir kendisi.