YEMLERİ STERİLİZE ETMEK İÇİN YÖNTEM

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu

http://www.hepsiburada.com/liste/weewell-wpa-900-kucuk-boy-hava-temizleme-cihazi/productDetails.aspx?productId=evweewellwpa900&categoryId=17175

Linkteki siteden bu mini ozon jeneratöründen 3 adet almıştım. Ben buzdolabının içine koymak için aldım, ancak bir adedini yemlerin sterilizasyonu için kullanıyorum.
Ben tüm kuşlarımın yemlerini değiştirip bir kovada biriktiriyor ve kova dolunca yem ayırma makinası ile üflüyorum. Buda muhtemel bir hastalığın yemden tüm kümese yayılma riskini doğuruyor.

Bunu önlemek için yemleri kapaklı bir leğene koyuyorum ve bu mini ozon jeneratörünü çalıştırıp içine bırakıyorum, kapağıda kapatıp 30 dk bekletiyorum. Böylece yemlere bulaşmış bakteri ve diğer mikroorganizmaları temizlemiş oluyorum.

ÜRÜN AÇIKLAMASI

Buzdolabı, Araç, Giysi Dolabı ve Küçük Oda Hava Temizleyicisi
    Kuvvetli Sterilizatör
    Weewell Hava Temizleyici içinde bulunduğu ortamı Ozon (O3) gazı ile doldurur. Özellikle buzdolabı kullanımında sebze ve meyvalarda oluşabilecek küf, mantar ve bakterileri %95 oranında yok eder.
    Kötü Kokuyu Yok Eder
    Weewell Hava Temizleyici tarafından ortama verilen Ozon (O3) gazı kötü kokuları alır. Ortamın havasını temizler. Buzdolabı kullanımında besinlerin kokularının karışmasını ve birbirini etkilemesini önler.
    Besinlerde Tarım İlaçlarının Bağlarını Zayıflatır
    Buzdolabına verilen Ozon (O3) gazı, havayı oksidize eder; meyve ve sebzelerin üzerine yapışmış olan tarım ilaçlarının bağlarını zayıflatır, kolay temizlenmelerine yardımcı olur.
    Tazeliği Korur
    Ozon (O3), buzdolabınızda bulunan meyve ve sebzelerin bozulma sürecini kontrol altında tutar. Kökü kokulardan korunan, steril bir buzdolabında et, meyve ve sebzelerin raf ömrü uzar.
    Paket İçeriği
    Weewell WPA900 Hava Temizleyici
    4 adet C tipi pil
.

kuzey

Uzman Üyemiz
Adı
Kuzey
Soyadı
Kara
yararlı bir paylaşım. teşekkür ederim. kolay gelsin.

oktay aykut

Uzman Üyemiz
Adı
oktay
Soyadı
aykut
abdullah kardeş bu cihazı üretimhanede kullansak (kötü kokuları yok etmek için )kuşlara bi zararı olurmu acaba denedinizmi mesela benim yerim 2metreye 4 metre toplam sekiz metrekare bi yer kötü koku ve küf kokusu gibi kokuları yok ettiği yazılmış yorumlarda fikrinizi almak istedim en azından kötü kokular kaybolurmu acaba tabiki kuşlara bi zarar vermiycekse teşekkürler

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Oktay AYKUT' Alıntı:
abdullah kardeş bu cihazı üretimhanede kullansak (kötü kokuları yok etmek için )kuşlara bi zararı olurmu acaba denedinizmi mesela benim yerim 2metreye 4 metre toplam sekiz metrekare bi yer kötü koku ve küf kokusu gibi kokuları yok ettiği yazılmış yorumlarda fikrinizi almak istedim en azından kötü kokular kaybolurmu acaba tabiki kuşlara bi zarar vermiycekse teşekkürler
Zarar vermez ancak bu ürün buzdolabı gibi küçük alanlar için, üretimhane için büyükleri lazım. Sitede ozon jeneratörü diye arama yaparsanız gerekli bilgilere ulaşırsınız.