Yemlik ve suluk temizliği..

akifsagay

Takipçi Üyemiz
Adı
Akif
Soyadı
SAĞAY
S.a Abilerim kardeşlerim hafta sonu yemlik ve sulukları temizleyeceğim. Suluklar kokmuş bugun fazla olan kullanılmamısları taktım. Önerilerinize ihtiyacım var nasıl ve neyle temizleyebiliriz sulukları yemlikleri._?

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Akif kardeşim dezenfektanlar var onlarla yıkayabilirsin yada az çamaşır suyunda bekletip iyice durulayıp havalandırabilirsin ama sulukları hergün yıkayıp suyu tazelenem gerekir eğer suyu bitene kadar bırakıyorsan ondan kokmuş olabilir vitamin vs verdikten sonra iyice yıkamanı tavsiye ederim

akifsagay

Takipçi Üyemiz
Adı
Akif
Soyadı
SAĞAY
Sezgin Abi bende bekletmiyorum tazeliyorum ama bugun suları yenilerken suyu bosaltırken koku geldi baktım suluk kokuyor hemen yenileri koydum. vitamin veya ilac kullanmadığım suluklarda koku yok ama. Ozmn Cumartesi akşam yatırıp mama koydugum yemliklerle birlikte pazar sabah durulayıp takarım. En uygun böyle olacak herhalde. Teşekkürler yardımlarınız için:D

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
Sezgin ANIL' Alıntı:
Akif kardeşim dezenfektanlar var onlarla yıkayabilirsin yada az çamaşır suyunda bekletip iyice durulayıp havalandırabilirsin ama sulukları hergün yıkayıp suyu tazelenem gerekir eğer suyu bitene kadar bırakıyorsan ondan kokmuş olabilir vitamin vs verdikten sonra iyice yıkamanı tavsiye ederim
bize diycek bir söz kalmamış

Recep Manay

Uzman Üyemiz
Adı
Recep
Soyadı
Manay
Sezgin ANIL' Alıntı:
sezgin abiye katılıyorum

karaganda

Takipçi Üyemiz
Adı
Kazım
Soyadı
aslan
ben çnce çamaşır suyuyla dezenfekte ediyom sonra bulaşı kdeterjanı ile bir daha yıkayıp güneşe koyuyorum son aşama suyla çalkalayıp içe suyu koyarak servise sunuyorum  :)