C can501 Yeni Üyemiz Katılım 14 Ara 2011 Mesajlar 16 Konum İstanbul Adı Can Soyadı Karabaş 13 Ağu 2012 #1 ben bu yemlikleri beğendimde kullanan arkadaşlar varsa memnunlar mı? http://f1208.hizliresim.com/10/f/bu08t.jpg
ben bu yemlikleri beğendimde kullanan arkadaşlar varsa memnunlar mı? http://f1208.hizliresim.com/10/f/bu08t.jpg
K karahanuzun Uzman Üyemiz Katılım 20 Ocak 2011 Mesajlar 2,050 Konum İZMİT Adı Karahan Soyadı UZUN 13 Ağu 2012 #2 SADECE DEKORASYON OCON ILGI CEKICI BİR YEMLIK AKILLI YEMLIK DEDIKLERİNİ TAVSİYE EDERİM DOSTUM...
D devran58 Uzman Üyemiz Katılım 8 Kas 2011 Mesajlar 935 Konum kocaeli Adı AYHAN Soyadı YILDIRIM 13 Ağu 2012 #3 evet 1 çift kuşa gider her gün yemleri üflemek kaydıyla yoksa akıllı yemlikleri hiç bir şeye değişmem.. bye
evet 1 çift kuşa gider her gün yemleri üflemek kaydıyla yoksa akıllı yemlikleri hiç bir şeye değişmem.. bye
S spectacular_iey Uzman Üyemiz Katılım 11 Şub 2012 Mesajlar 624 Konum ANKARA Adı Ethem Soyadı YAMAN 13 Ağu 2012 #4 aksesuar olarak alınabilir.. üflerim yemleri dersen al ama akıllı yemlikler güzel.. hoş benim kuşlar dolu kısmının da bi kısmını döküyo ama
aksesuar olarak alınabilir.. üflerim yemleri dersen al ama akıllı yemlikler güzel.. hoş benim kuşlar dolu kısmının da bi kısmını döküyo ama
F FAHRÜYEALYA Uzman Üyemiz Katılım 19 Tem 2011 Mesajlar 604 Konum MANİSA Adı Mutlu Soyadı ERTUĞRUL 13 Ağu 2012 #5 Kuşlar için mükemmel içine girip rahatlıkla sevdikleri ve sevmedikleri yemi ayırıp yemi israf ederler.Üreticiler içinse olumsuz.
Kuşlar için mükemmel içine girip rahatlıkla sevdikleri ve sevmedikleri yemi ayırıp yemi israf ederler.Üreticiler içinse olumsuz.
A alibeyk Uzman Üyemiz Katılım 16 May 2012 Mesajlar 4,345 Konum İstanbul Adı mert Soyadı aydın 13 Ağu 2012 #6 Mutlu ERTUĞRUL' Alıntı: Kuşlar için mükemmel içine girip rahatlıkla sevdikleri ve sevmedikleri yemi ayırıp yemi israf ederler.Üreticiler içinse olumsuz. Genişletmek için tıkla ...
Mutlu ERTUĞRUL' Alıntı: Kuşlar için mükemmel içine girip rahatlıkla sevdikleri ve sevmedikleri yemi ayırıp yemi israf ederler.Üreticiler içinse olumsuz. Genişletmek için tıkla ...