yeni 2 ç,ft muhabbet

recepacar

Takipçi Üyemiz
Adı
Recep
Soyadı
Acar
yaa arkadaşlar yenı ıkı cıft muhabbet kusu aldım kuslar salak salak duruyor hıc seslerı solukları cıkmıyor nedenı ne olabılır acaba alalı 3  cryingn oldu sadece cok cılız bır ses cıkarıyorlar arasıra o kadar baskada bıseş yaptıkları yok.....

Yardım lutfen....

Kara Erbay

Uzman Üyemiz
Ortama adepte olamamıştırlar.Zamanla alışır ötüşmeye başlarlar.Hayırlı olsun kuşlarınız.

MURAT_

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
aşkın
Erbay'ında dediği gibi ortam degişikliğinden dolayı kuşlar sessiz kalabilirler , yem az yiyebilirler stresten  dolayıdır zamanla yeni yerlerine alışacaklar hayırlı olsun ...

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Zaman lazım yeni ortama girdikleri için durgun olurlar yakında kendilerine gelirler hayırlı olsun

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
Ortama adepte olamamıştırlar.Zamanla alışır ötüşmeye başlarlar.Hayırlı olsun kuşlarınız.

recepacar

Takipçi Üyemiz
Adı
Recep
Soyadı
Acar
inşallah alısırlar yaa alalı neredeyse bır hafta oldu ama hala ara sıra sadece bır ıkı ötüş yapıyorlar gerısı gelmıyo sınırlenmeye basladım :D neyse dedıgınız gıbı insallah alısırlar
bu arada tesekkur edıyorum hepınıze arkadaslar uretımhanemı sattım bu kuslarıda yenı aldım ınsallah guzel yavrular alırım ıkı cıftlık ev uretıcısı olduk artık....