YENİ 8 GÖZLÜ KAFESİM

geum

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
GENÇ
Güzel olmuş güle güle kullanın ama keşke ön tel alıp taksaydınız daha kullanışlı olurdu.

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
güzel olmuş selçuk abi güle güle kullan
fakat akıllı yemlikler içeride sanırım abi bakımı zor
olur ama kuş sayın az olduğu için problem olmaz senin açından 

selcukboyukbas

Takipçi Üyemiz
Adı
selçuk
Soyadı
böyükbaş
sağol orçun kardeşim.. kafeslerin tellerini kendimiz yaptığımız için o bölümleri göz ardı etmek zorunda kaldık.. yay sistemi bulamadığımızdan ama sanırım bir çare bulabilirim yakın zamanda.. bi ara yeni kuş almak için kapını tekrar ziyeret etmek isteyebilirim.. selamlar kardeşim..

selcukboyukbas

Takipçi Üyemiz
Adı
selçuk
Soyadı
böyükbaş
çok sağolun arkadaşlar.. ön tel şu an için geçici sayılır.. uygun bir yer ve zamanda işnşallah ön telleri alacağım.. yorumlarınız için teşekkürler.. saygılar..

yalçın ışık

Uzman Üyemiz
Adı
Yalçın
Soyadı
IŞIK
hayırlı olsun. sanırım bölmelerde alt kısımlar çekmeceli değil. öyle olsa temizlik açısından kullanışlı olurdu.

selcukboyukbas

Takipçi Üyemiz
Adı
selçuk
Soyadı
böyükbaş
krem rengi uzunca olan tahta bölüm çekmece yalçın bey.. yani temizlik yönünden sıkıntım yok.. sağolun..

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
güzel olmuş.ön tel yaptırıp takarsanız daha kullanışlı olur birde öntel yaptıracak olursanız yaptırdığınız yere akıllı yemlik kullanacağınızı söylerseniz ona göre ölçülerde yapar.

Decadia

Takipçi Üyemiz
Adı
KERİM
Soyadı
YAPAR
Tam benim istediğim şekil bor dolap maliyetini sorabilirmiyim aceba? Syg

selcukboyukbas

Takipçi Üyemiz
Adı
selçuk
Soyadı
böyükbaş
tanıdık çok sevdiğimiz bir abimiz sadece malzeme parasına yaptı.. 100 liraya öntel 10 lira 110 lira ama söylediği başka birisine olsa 300 lira en aşağıya dedi.. Allah razı olsun kendisine.. inşallah sizde yaptırır ve memnun kalırsınız..

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
KARDEŞ MAŞALLAH ÇOK GÜZEL KUŞLARDA DOLAP KADAR GÜZEL OLURSA BAL KAYMAK YALNIZ ZAMAN OLUNCA YAVRULUKLARIN KAPAKLARI ÇİFTMİ AÇILIYOR EĞER ÖYLE İSE ORTADAN
KESTİRİVER SIKINTI OLUR SONRA SENİN YAVRULAR TERLER HAVALANDIRMALARINI 8 10 LU MATKAPLA YETERİ KADAR DELİK AÇ GERİSİ 10 NUMARA ALLAH CC EKMEĞİNİ YEDİRSİN DAHA NİCELERİNE KAVÜŞTURSUN SLM

selcukboyukbas

Takipçi Üyemiz
Adı
selçuk
Soyadı
böyükbaş
sağolun kemal bey delik işini bende düşündüm.. ama dolap güzelliği bozulmasın diye kapağı biraz aralamıştım.. aralasak ta aynı çözüme kavuşmaymıyız illa delik mi delmek gerekir.. haberlerinizi bekliyorum..