Enver.Ergin
Uzman Üyemiz
Ellerinize sağlık Mustafa hocam. Yavrularada maşşallah çok güzeller. İnşallah Allah gönlünüze göre verir herşeyi İyi akşamlar bol üretimler 
Enver ERGİN.' Alıntı:Ellerinize sağlık Mustafa hocam. Yavrularada maşşallah çok güzeller. İnşallah Allah gönlünüze göre verir herşeyi İyi akşamlar bol üretimler![]()
Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:HAYIRLI OLSUN
Hayırlısı olsun kardeşimMert AYDIN' Alıntı:mükemmel olmuş
ellerine sağlık...
Mert AYDIN' Alıntı:mükemmel olmuş
ellerine sağlık...
Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:HAYIRLI OLSUN
Umutcan AĞLAR' Alıntı:MaşaAllah gayet iyi olmuş
Teşekkür ederim çok memnunum şuanda.Volkan YAVUZ' Alıntı:kardes kendıne haksızlık etmıssın bence cok guzel olmus ellıne saglık
Giyotin değil bendekiler,eski box ımı bozdum onları taktım,yaylarını devre dışı bıraktım kenara çekiyorum duruyor öylece.Mustafa SOYSAL' Alıntı:Bu kafesin kapısına taktığınız akıllı yemlik Giyotin kapımıdır acaba yoksa yan tarafa açılan yaylı kapımıdır bende bir kafes almak istiyorum fakat bu akıllı yemlik dış kapıya takılırken kafesin kapısı Giyotun olması lazım diyorlar bu ne derece doğrudur acaba saygılarımla.
yav kardeşim 1 yıl önceki konuyu hortlatıyorsunMehmet TEPELİ' Alıntı:Peki kaç para harcadınız bunun için ?
MERT ABİM MEHMET KARDEŞİMİZ YENİ ÜYEMİZ İDARE EDEKMert AYDIN' Alıntı:yav kardeşim 1 yıl önceki konuyu hortlatıyorsun
hadi hortlattın, tamamen okumuyorsun
adam 200 tl yazmış oraya zaten, yorum yapmak içinmi yazıyorsun
dikkat edin biraz...