yeni albino ve lutino yavrularım...

mus elalan

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
elarlsan
her ikiside erkek gayet temiz güzel bakımlı hayvanlar güle güle besleyin  ;)

emrahpaşa

Yeni Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
AYGÜN
Mert AYDIN' Alıntı:
petshop cuya gösterdim beyaz %100 dişi 
sarı % 80 dişi dedi. 
benimde kafam karıştı şimdi.
henüz yavru oldugu için 15 gün sonra daha net belli olur dedi

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Emrah AYGÜN' Alıntı:
petshop cuya gösterdim beyaz %100 dişi 
sarı % 80 dişi dedi. 
benimde kafam karıştı şimdi.
henüz yavru oldugu için 15 gün sonra daha net belli olur dedi
petshopçuya selamımı söyle
ikiside sapına kadar erkek....

emrahpaşa

Yeni Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
AYGÜN
Sinan ÇELİKEL' Alıntı:
Arkadaşlar çoğunluk erkek demiş ama bence albino dişi :)
Bende alırken üretici arkadaştan alnino dişi,  lutino  erkek diye aldım.kuşu da boldu özellikle seçerek verdi. yani elinde olmasa ikisinide aynı cinsiyet verebilirdi ama bol olunca pek öyle bi ihtimal yok heralde.
Ama tabi küçük oldukları için yanılma ihtimalide olabilir.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Emrah AYGÜN' Alıntı:
Bende alırken üretici arkadaştan alnino dişi,  lutino  erkek diye aldım.kuşu da boldu özellikle seçerek verdi. yani elinde olmasa ikisinide aynı cinsiyet verebilirdi ama bol olunca pek öyle bi ihtimal yok heralde.
Ama tabi küçük oldukları için yanılma ihtimalide olabilir.
arkadaşlar yine tekrar baktım
iki kuşta %100000000 erkek....

jany

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Dikbaş
Bencede ikisi de erkek mert beye katiliyorum...

emrahpaşa

Yeni Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
AYGÜN
Bektaş ABDURRAHMAN' Alıntı:
Tartışmak için On Numara bi konu :) resimler gerçek renkleri yansıtmıyor.kuşlar kırmızı gözlü bile görünmüyorsa cere renginde allah bilir kaç derece renk farkı vardır
resimler ipone5 le çekildi :)
ama garanti olması için tekrar çekip paylaşırım.

mus elalan

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
elarlsan
tekrar ediyorum bende kuşların 2 side erkek flaşlı flaşsız iphonelu sonyli hiç farketmez görünen köy klavuz istemez o çere bu saatden sonra beyazlamaz + beyaz ibaresi dahi yok burun deliklerinin çevresinde güle güle besleyin tekrar...

emrahpaşa

Yeni Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
AYGÜN
Mustafa ELARSLAN' Alıntı:
tekrar ediyorum bende kuşların 2 side erkek flaşlı flaşsız iphonelu sonyli hiç farketmez görünen köy klavuz istemez o çere bu saatden sonra beyazlamaz + beyaz ibaresi dahi yok burun deliklerinin çevresinde güle güle besleyin tekrar...
bi kaç cepheden ve biraz daha fazla poz  paylaşırım. Canlı olarak bakan 5-6 arkadaşlardan 3 ü,  2 side dişi dedi  diğerleri  albino dişi lutino kesin erkek dedi.Yani dişi ağırlıklık olarak ama  Resimler yanıltabilir. daha fazla poz paylaşırım akşama.

emrahpaşa

Yeni Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
AYGÜN
hala bir fikir birliği yok mu arkadaşlar.yoksa 1 ay sonra net belli olunca tekrar bakalım

ensar

Takipçi Üyemiz
Adı
hüseyin
Soyadı
karabacakoğlu
arkadaslar öncelıkle merhaba konuyu dünden buyana takıp edıyorum.kuşlar benım kuşumdur.emrah kardesıme ben verdım.öncekı albıno lutıno ılanlarıma bakarsanız bıraz daha net bılgıye sahıp olursunuz benım hakkımda.albınolar ve lutıno kuslar ayrı bır ırktır.ve bu kuslarda cınsıyet tahmını öyle kolay kolay yapamazsınız.helekı yavruyken.helekı fotograftan yaplabılecegını  hıc zannetmıyorum.ha sen nasıl ayırt ettın cınsıyetlerı dıyebılırsınız.4 yıldır cıddı olarak bu ısın ıcındeyım.albıno ve lutıno kuşlarda üreme tüy yapısı ve esleme hakkında gerek makale gerekse uretım olarak tecrube edındım.kısacası kusların cınsıyetlerı hakkında en ufak bı yanılgım yoktur.lutıno erkek albıno dısı dır.emrah kardesım kusları aldıktan yarım saat sonra aradı benımde cevabım su oldu en ufak bı soru ısaretı varsa kafanda getır dedım degıstıreyım kı elımde sadece albıno ve lutıno olarak bu yavrular yoktu.uzun lafın kısası teklıfım hala daha gecerlı ama arkdaslar burda butun arkdaslarımız gerek hobı olrak bu kuslarla ılgılenıyor gerekse uretım yapıyor ve bu ısı yapan bızler (hepımız ıcın konusuyorum) bıraz saygıyı hakedıyoruz sanırım.
saygılar

Bektas Abdurrahman

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Bektas
Soyadı
Abdurrahman
Hüseyin KARABACAKOĞLU' Alıntı:
arkadaslar öncelıkle merhaba konuyu dünden buyana takıp edıyorum.kuşlar benım kuşumdur.emrah kardesıme ben verdım.öncekı albıno lutıno ılanlarıma bakarsanız bıraz daha net bılgıye sahıp olursunuz benım hakkımda.albınolar ve lutıno kuslar ayrı bır ırktır.ve bu kuslarda cınsıyet tahmını öyle kolay kolay yapamazsınız.helekı yavruyken.helekı fotograftan yaplabılecegını  hıc zannetmıyorum.ha sen nasıl ayırt ettın cınsıyetlerı dıyebılırsınız.4 yıldır cıddı olarak bu ısın ıcındeyım.albıno ve lutıno kuşlarda üreme tüy yapısı ve esleme hakkında gerek makale gerekse uretım olarak tecrube edındım.kısacası kusların cınsıyetlerı hakkında en ufak bı yanılgım yoktur.lutıno erkek albıno dısı dır.emrah kardesım kusları aldıktan yarım saat sonra aradı benımde cevabım su oldu en ufak bı soru ısaretı varsa kafanda getır dedım degıstıreyım kı elımde sadece albıno ve lutıno olarak bu yavrular yoktu.uzun lafın kısası teklıfım hala daha gecerlı ama arkdaslar burda butun arkdaslarımız gerek hobı olrak bu kuslarla ılgılenıyor gerekse uretım yapıyor ve bu ısı yapan bızler (hepımız ıcın konusuyorum) bıraz saygıyı hakedıyoruz sanırım.
saygılar
Hüseyin bey bende kırmızı gözlüler üzerinde çalışıyorum ikinci kırmızı gözlü çiftimden yeni yavru aldım yeme düşmelerini bekliyorum,bu kuşlarda amaçladığım bi renk var oda sarı yüzlü albinolar yani sadece yüzü sarı geri kalanı beyaz piyasada creaminolara sarı yüzlü deniyor benim çiftimden dişisi creamino bu renk üzerinden çalışmam doğrumu sizce ve bi kaç sorum daha var tel bırakırsanız memnun olurum