yeni albino ve lutino yavrularım...

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
hüseyin bey ben hala görüşümün arkasındayım
kuşların ikiside erkek...

mus elalan

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
elarlsan
Mert AYDIN' Alıntı:
hüseyin bey ben hala görüşümün arkasındayım
kuşların ikiside erkek...
bende aynı düşüncedeyim yani net beyazlık yok tamam albino ve lutinolarda bu olabiliyo ama burda bariz en azından deliklerin etrafında bir renk değişikliği olmalı. bu kuşların ikiside erkek.

emrahpaşa

Yeni Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
AYGÜN
Hüseyin KARABACAKOĞLU' Alıntı:
arkadaslar öncelıkle merhaba konuyu dünden buyana takıp edıyorum.kuşlar benım kuşumdur.emrah kardesıme ben verdım.öncekı albıno lutıno ılanlarıma bakarsanız bıraz daha net bılgıye sahıp olursunuz benım hakkımda.albınolar ve lutıno kuslar ayrı bır ırktır.ve bu kuslarda cınsıyet tahmını öyle kolay kolay yapamazsınız.helekı yavruyken.helekı fotograftan yaplabılecegını  hıc zannetmıyorum.ha sen nasıl ayırt ettın cınsıyetlerı dıyebılırsınız.4 yıldır cıddı olarak bu ısın ıcındeyım.albıno ve lutıno kuşlarda üreme tüy yapısı ve esleme hakkında gerek makale gerekse uretım olarak tecrube edındım.kısacası kusların cınsıyetlerı hakkında en ufak bı yanılgım yoktur.lutıno erkek albıno dısı dır.emrah kardesım kusları aldıktan yarım saat sonra aradı benımde cevabım su oldu en ufak bı soru ısaretı varsa kafanda getır dedım degıstıreyım kı elımde sadece albıno ve lutıno olarak bu yavrular yoktu.uzun lafın kısası teklıfım hala daha gecerlı ama arkdaslar burda butun arkdaslarımız gerek hobı olrak bu kuslarla ılgılenıyor gerekse uretım yapıyor ve bu ısı yapan bızler (hepımız ıcın konusuyorum) bıraz saygıyı hakedıyoruz sanırım.
saygılar
Kuşları Hüseyin bey den aldım. Kendisinin söylediği gibi albino dişi lutino erkek olarak aldım.Sizlerle paylaşmak için kuşları buraya koydum. tabi tecrübeli arkadaşlarında fikirlerini almak istediğim için.
Zamanla daha netleşeceği düşüncesindeyim.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Emrah AYGÜN' Alıntı:
Kuşları Hüseyin bey den aldım. Kendisinin söylediği gibi albino dişi lutino erkek olarak aldım.Sizlerle paylaşmak için kuşları buraya koydum. tabi tecrübeli arkadaşlarında fikirlerini almak istediğim için.
Zamanla daha netleşeceği düşüncesindeyim.
tabiki emrah bey
dediğim gibi ben fikrimi belirttim sadece
kuşların ikiside erkek....

ensar

Takipçi Üyemiz
Adı
hüseyin
Soyadı
karabacakoğlu
Mert AYDIN' Alıntı:
tabiki emrah bey
dediğim gibi ben fikrimi belirttim sadece
kuşların ikiside erkek....
mert bey bence sız show jumboya devam edın albıno lutınolara hıc bulasmayın.fazla tartısmaya gerek yok aslında herkes bıldıgını yapsın emrah kardesıme tekrar söyluyorum supesı varsa getırsın kusları ısterse degıstıreyım ısterse parasını ıade edeyım.bunuda her uretıcı yapmaz heralde.ama sunuda unutmayın albıno ve lutıno kusların cınsıyet tahmınını herkes yapamaz kı yavruyken ve fotograftan hıc yapamaz.selametle

ensar

Takipçi Üyemiz
Adı
hüseyin
Soyadı
karabacakoğlu
Bektaş ABDURRAHMAN' Alıntı:
Hüseyin bey bende kırmızı gözlüler üzerinde çalışıyorum ikinci kırmızı gözlü çiftimden yeni yavru aldım yeme düşmelerini bekliyorum,bu kuşlarda amaçladığım bi renk var oda sarı yüzlü albinolar yani sadece yüzü sarı geri kalanı beyaz piyasada creaminolara sarı yüzlü deniyor benim çiftimden dişisi creamino bu renk üzerinden çalışmam doğrumu sizce ve bi kaç sorum daha var tel bırakırsanız memnun olurum
bektas bey numaram ılanlarda ve profılımde mevcut albıno ve lutıno kuslarla calısan bırı olarak tebrık ederım sızı.ararsanız hem tanısms oluruz hemde karsılıklı bılgı paylasırız.görusmek uzere

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Hüseyin KARABACAKOĞLU' Alıntı:
mert bey bence sız show jumboya devam edın albıno lutınolara hıc bulasmayın.fazla tartısmaya gerek yok aslında herkes bıldıgını yapsın emrah kardesıme tekrar söyluyorum supesı varsa getırsın kusları ısterse degıstıreyım ısterse parasını ıade edeyım.bunuda her uretıcı yapmaz heralde.ama sunuda unutmayın albıno ve lutıno kusların cınsıyet tahmınını herkes yapamaz kı yavruyken ve fotograftan hıc yapamaz.selametle
hüseyin bey o kuşların ikiside erkek
albino veya lutino üretmeniz yanılmayacağınız anlamına gelmez
tartışma ortamına mı girmek?
hiç istemem
hele hele şu dakikadan sonra sizinle yazışmak bile istemem
O KUŞLAR ŞU ANDA KİMDE İSE
1 AY, 2 AY sonra kuşların fotolarını yayınlasın bakalım cinsiyet değişiyormu???
bu kadarda net yazıyorum....
açın bakın biraz cere resimlerini
bendede albino lutino yavruda, damızlıkta var ve ilk defada bu cins kuşlarla karşılaşmıyorum, işiniz rast gele

emrahpaşa

Yeni Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
AYGÜN
Mert AYDIN' Alıntı:
hüseyin bey o kuşların ikiside erkek
albino veya lutino üretmeniz yanılmayacağınız anlamına gelmez
tartışma ortamına mı girmek?
hiç istemem
hele hele şu dakikadan sonra sizinle yazışmak bile istemem
O KUŞLAR ŞU ANDA KİMDE İSE
1 AY, 2 AY sonra kuşların fotolarını yayınlasın bakalım cinsiyet değişiyormu???
bu kadarda net yazıyorum....
açın bakın biraz cere resimlerini
bende de albino lutino yavruda, damızlıkta var ve ilk defada bu cins kuşlarla karşılaşmıyorum, işiniz rast gele
Arkadaşlar tartışma ortamına girmeye gerek yok. fotolarda yanıltıcı olabilir. Ama bu kadar görüşten sonra 1 ay sonra fotoları tekrar çekip koyarım. Önemli olan kalpler kırılmasın.Herkesin tecrübesi ve deneyimine göre cevaplar vermesi normal.Önemli olan kuşlarımız sağlıklı olsun

ensar

Takipçi Üyemiz
Adı
hüseyin
Soyadı
karabacakoğlu
Herkesn tecrubesi kendne tabki.benm anlatmak ıstedgm fotograftan bu kuslara yorum yapmak zordur.ama inatla erkek albno denmesi sinırlendrdi benı.arkadaslar kuslar benm uretmim ve elmde 10cft albno ve lutno var.bıraknda cnseyet tahmninı dogru yapalm.Emrah kardesim.suphen varsa getr kusları degstrelm.ıstersen fotolarnı koy 1ay sonra.sen blrsn

evrenospasa

Üyemiz
Adı
Evren
Soyadı
Iseri

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın