yeni aldığım cennet papağanı çiftim

sterlin54

Takipçi Üyemiz
Adı
erdem
Soyadı
sungur
Ömrümde ilk defa cennet papağanı aldım bu çiftler 1 senedir salmada duruyorlar daha önce 1 ağız yumurta alında yavru alınmadı çünkü  sürekli yumurtalara bakıldığı için kuşlar sitresten yumurtaları kırmış ondan sonrada salmaya atmışlar 1 senedir salmadalar aldığım fiyat 170 tl  inşallah verim alabilirim ama bu cennetler hakkında hiç bilgim yok

F

fenerbahçeli

Guest
Bende besledim ama aşırı ürkekler önce  ortamına alışması gerekiyor.

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
kardeş kuşlarıyın 1 tanesi(mavi )sevda papağanı.diğeri cennet papağanı.

sterlin54

Takipçi Üyemiz
Adı
erdem
Soyadı
sungur
hepinize çok teşekkür ederim inşallah bunlara baktığınız gibi yavrularıda göstermek nasip olur sizlere

RAMAZAN ŞAHÜN

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
papaganevi.com
Adı
RAMAZAN
Soyadı
ŞAHİN
kardeşim  kuşların gayet sağlıklı görünüyor.  allah gönlüne göre versin. 
kuşlarına hemen bir yuvalık tak.  kafeste daima  banyoluk  dolu vaziyette dursun.  yuva malzemesi olarak  eğer bulabilirsen  palmiye yaprağını  yeşik olarak iki  avcumuz büyüklüğünde makasla kes ve bütün olarak kafese koy.  eğer bunu bulamazsan  beyaz karton da (aynı büyüklükte) olabilir.  kuşlar  bu malzemelerden kendileri keserek yuva hazırlar.
banyoluk takmanı isterken  kuşlar yuva yaparken malzemeleri ıslatarak yuvaya götürürler onun için banyoluk tak dedim.
takıldığın birşey olursa herzaman yardıma hazırım

sterlin54

Takipçi Üyemiz
Adı
erdem
Soyadı
sungur
RAMAZAN ŞAHİN' Alıntı:
kardeşim  kuşların gayet sağlıklı görünüyor.  allah gönlüne göre versin. 
kuşlarına hemen bir yuvalık tak.  kafeste daima  banyoluk  dolu vaziyette dursun.  yuva malzemesi olarak  eğer bulabilirsen  palmiye yaprağını  yeşik olarak iki  avcumuz büyüklüğünde makasla kes ve bütün olarak kafese koy.  eğer bunu bulamazsan  beyaz karton da (aynı büyüklükte) olabilir.  kuşlar  bu malzemelerden kendileri keserek yuva hazırlar.
banyoluk takmanı isterken  kuşlar yuva yaparken malzemeleri ıslatarak yuvaya götürürler onun için banyoluk tak dedim.
takıldığın birşey olursa herzaman yardıma hazırım
sizin gibi abilerim olduğu sürece benim sırtım yere  gelmez herbirinize ayrı ayrı teşekkür ederim maşallahlarınızı ve bilgilerinizi paylaştığınız için cenabı mevlam inşallah sizlerinde gönüllerinin istediğini verir

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Maşaallah güzel kuşlar güle güle besleyin

sterlin54

Takipçi Üyemiz
Adı
erdem
Soyadı
sungur
sabah üretimhaneme girdiğimde cennetleri kafesinde göremedim panik yaptım tabiki ister istemez tavanın üzerine gazete sermiştim gazetenin altına girmişler saklanbaç oynar gibi gazetenin altından kafasını çıkarıp bana bakıyorlar :D akşam ışıkları söndürdükten sonra karanlık olunca sanırım gazete altına sığındılar