Yeni aldığım çiftim için yardımlarınıza ihtiyacım var

omerim006

Yeni Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
yeşil
Bugün bu çifti aldım, cinsleri ve yaşları sizce nedir ?
Tahmini ne zaman icerisinde yavru alabilirim,
Kuslarım hakkında yorumlarınızı söylerseniz sevinirim...
Simdiden ALLAH razı olsun yardımlarınız için..

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Öncelikle hayırlı olsunlar . Yuvarlak kafesler üretim pek iyi değil . Kuşlar hakkında yorum için yakından ve flaşsız fotolar eklerseniz Sağlıklı yorumlar alırsınız . 

ufuk aksu

Yeni Üyemiz
Erkek genc eşe hazır yanlız dişin daha yavruluk dönemınden yenı cıkıyor hazır degıl şu an

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
Ufuk AKSU' Alıntı:
Erkek genc eşe hazır yanlız dişin daha yavruluk dönemınden yenı cıkıyor hazır degıl şu an
Aynen mavi dişi ve yavruluktan yeni çıkıyor ve yeşil erkek, yavru alma konusuna gelince kafesi degiştirmeni öneririm bu kafeslerde yavru alman çok zor olur+ yuvalık takılı olması lazım + kafesin içerisinde sadece 2 tane tünek kalsın diğer herşeyi kafesten çıkartın. Bilhassa kafeste oyuncak olmasın. Kafese kalamar kemigi ve gaga taşı takın.

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
Hüseyin ÖZTUNÇ.' Alıntı:
2 side erkek scared
Hüseyin kardeşim üzgünüm ama daha kuşların cinsiyetini tam ayırt edemiyorsun. Senin kuşların konusunda bir an önce dedigimi yapıp erkeklerden birisini degistirmeni tavsiye ediyorum.yazık boş yere 2 tane erkek besleme

Emre ceyhan

Uzman Üyemiz
Adı
Emre Erman
Soyadı
Ceyhan
Kuşlardan yavru almak istiyorsanız.Bolca okuyup araştırın.Şu an yaptığınız herşey yanlış.Kuşların durduğu yer,kafes düzeni vs...