Yeni Aldığım Çiftle İlgili Bi Bakarmısınız...!

modenas

Üyemiz
Adı
SERDAR
Soyadı
TUNA
Yeni aldığım kırma iri kuşlarımın dişisinin kanatları biraz aşağıda duruyor daha önce yavru alınmış altından bu bir yumurtlama belirtisimidir siz değerli abilerime ve kardeşlerime danışayım dedim ...
Şimdiden çok teşekkürler....

Ersinn07

Uzman Üyemiz
Adı
ERSİN
Soyadı
SAVAŞ
Kuş yuvayla alakası ney? Kuşlar cifleşiyormu? Yem Kum kemirmede artış varmı? Resimde Koyarsan daha yardımcı olur ustaLar...

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Sorunuzu resimlerle desteklerseniz net cevaplar alabilirsiniz.

geum

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
GENÇ
Yumurtlama belirtilerinden sadece birisi. Ama sizin gözlemlemeniz lazım. yuvaya girip çıkma kalamar kemiği tüketimi vs. gibi belirtilerde var mı?

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Umut GENÇ' Alıntı:
Yumurtlama belirtilerinden sadece birisi. Ama sizin gözlemlemeniz lazım. yuvaya girip çıkma kalamar kemiği tüketimi vs. gibi belirtilerde var mı?
+++

modenas

Üyemiz
Adı
SERDAR
Soyadı
TUNA
yuvaya girip çıkıyor kalamar tüketimi falan normal ama ben sadece kanatlarını aşağıda tutmasının sebebi yumurtlayacak olmasımı diye sordum sormamın sebebi ise bu bir hastalık falan mı diye .resim yükleyemiyorum zaten yükleyebilsem yükleyecem ama bir türlü yükleyemedim :)

Kara Erbay

Uzman Üyemiz
Serdar TUNA' Alıntı:
yuvaya girip çıkıyor kalamar tüketimi falan normal ama ben sadece kanatlarını aşağıda tutmasının sebebi yumurtlayacak olmasımı diye sordum sormamın sebebi ise bu bir hastalık falan mı diye .resim yükleyemiyorum zaten yükleyebilsem yükleyecem ama bir türlü yükleyemedim :)

www.tinypic.com adlı upload sitesi için olan anlatımdır.

[/quote]