Yeni aldığım dişi kuş

gokhan610

Yeni Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
Gökdemir
Arkadaşlar 3- 4 hafta önce erkek kuşuma dişi kuş aldım erkek 3 yaşında falan burnu koyu mavi eşe hazır dişiyide burnu kıpkırmızı olanı aldım fakat dişi kuşun burnunun rengi beyaz acık mavi gibi bi renk oldu rengi açıldı eşe girdiğinimi gösteriyo bu ?

raifmeric

Takipçi Üyemiz
Adı
Raif
Soyadı
Meriç
Gökhan bey aramıza hoşgeldiniz. Ben amatör bir mubiş severim sadece. Ama size naçizane tavsiye; forumda beslenme, yetiştirme, üretme ile ilgili bölümü bol bol okuyun. Ben en az 500 açılmış konu okudum. Tamamını bitirmeyi düşünüyorum. Eminim siz de okuyunca sorularınızı kendi kendinize cevap verebilirsiniz, ayrıca yetiştirme ile ilgili çok faydalı bilgiler edinirsiniz. Sorunuza gelince, cere rengi eşe gelmeyi gösteren tek koşul olamaz. Cere rengi beyaz kuşlar da eşe gelebilir. Eşe geldiğini gösteren çok emare vardır. Bu forumda sihirli kelime Sabır'dır. :))))

gokhan610

Yeni Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
Gökdemir
Teşekkür ederim bi kaç yıl önce muhabbet kuşlarımdan yavru almıstım ama hiç incelemedim değişimi tek farklı olan işey aklımda oda dişi kuşun yumurtalığa girip taanı gagalamasıydı simdiki yumurtalıgıma petshop sahibinin demesi zerine yumurtalık kumu koydum o yüzdenmi yumurtalığı gagalamıyo die düşünmeye başladım neyse daha vardır belkide dediğiniz yerdeki konuları okuyacağım teşekkür ederim :)