YENİ ALDIGIM DİŞİ VE HEMEN ÇİFTLEŞMESİ [VİDEO]

dakika06

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
sipahi
maşallah çok güzel kuşlar bol yavruları olur inş

DUMANLI

Üyemiz
Adı
ferhat
Soyadı
Gargılı
:)

aynen bnimkilerde böyle ama dişi hiç izin vermiyor ne yazzıki.:)

cemonur

Üyemiz
Adı
Cem Onur
Soyadı
KALPAKÇI
Umutcum nasiplisin. Biz bazen günlerce anlaşmalarını bekliyoruz. Erkek yada dişi ne kadar kızgın olurlarsa olsunlar birbirlerinin yüzlerine bakıyorlar. İnşallah en kısa zamanda yavrularını da alırsın.

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
Cem Onur KALPAKÇI' Alıntı:
Umutcum nasiplisin. Biz bazen günlerce anlaşmalarını bekliyoruz. Erkek yada dişi ne kadar kızgın olurlarsa olsunlar birbirlerinin yüzlerine bakıyorlar. İnşallah en kısa zamanda yavrularını da alırsın.
Abiicm valla nasip işi  şansda var erkek zaten 1 saat fılan tek kalmasına ragmen hemen çiftleşmeye basladı valla sana onceden verdıgım dısı bu renkte  obur eşi aynı renk smdı bu kusta aynı renk :D ama  böyle yapcagıını tahmın edıyodum bu erkegı aldım alaı böyle öbür dişiyede böyle yapıyodu ama o cok dovüyodu

muhabbet

Takipçi Üyemiz
Adı
MESUT
Soyadı
ÖNCÜ
resmen erkek zorla istiyor :Dd hayretler içinde seyrettim ya . allah herkese böyle bi erkek nasip et5sin inş ne diyim  alkisd alkisd

cemonur

Üyemiz
Adı
Cem Onur
Soyadı
KALPAKÇI
Abiicm valla nasip işi  şansda var erkek zaten 1 saat fılan tek kalmasına ragmen hemen çiftleşmeye basladı valla sana onceden verdıgım dısı bu renkte  obur eşi aynı renk smdı bu kusta aynı renk :D ama  böyle yapcagıını tahmın edıyodum bu erkegı aldım alaı böyle öbür dişiyede böyle yapıyodu ama o cok dovüyodu
[/quote]

Evet işte bu kuşları anlamak çok zor. Hangi renkle hangi erkekle yada hangi dişiyle anlaşacağı belli olmuyor.

Murat ÖZYÜREK

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Murat
Soyadı
ÖZYÜREK
maşaallah...bu erkeğe dayanabilecek dişi olamaz diye düşünüyorum...erkek çok baskın ve ısrarcı...istediğini hemen alabilecek bir yapısı var...tabiki dişi de erkeğe göre sakin bir kuş...biraz da dişiden de kaynaklanıyor...ben de bir dişi var cazgır,hırçın,gıcık :) bırak erkeği bende gıcık oluyorum bendeki dişiye :) ALLAH işini gücünü rast getirsin...hayırlı üretimler...

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
Bu çifti allah izin verirse aksam satılıka cıkarcam jumbo çifti almayı dusunuyorum 1 kac çift daha satıcam