Yeni Aldığım Dişi ?

Ögür GÖRPÜZ

Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
GÖRPÜZ
ayrı kafese koymana ne gerek var ki dişiyi erkeğin olduğu kafese at erkeğin kafesini değiştirme... kolay gelsin...

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
iyi etmişsin
bu yöntem de bilinen ve benim sıkça kullandığım ve sonuç aldığım yöntemdir.
1 hafta kalsınlar bakalım ayrı..

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
Mert AYDIN' Alıntı:
iyi etmişsin
bu yöntem de bilinen ve benim sıkça kullandığım ve sonuç aldığım yöntemdir.
1 hafta kalsınlar bakalım ayrı..
TEŞEKKÜRLER.

levent33

Uzman Üyemiz
Adı
LEVENT
Soyadı
ULUCA
KUŞLARI AYRI KAFESLERE KOYMAN İYİ OLMUŞ DİŞİ MUHABBET KUŞU SEÇİCİ OLDUĞUNDAN HEMEN AYNI KAFESE KOYMAN GENELDE KAVGA VS. OLUMSUZ DURUMLARA NEDEN OLABİLİYOR BİRAZ DAHA BEKLETMENİZDE FAYDA OLACAKTIR KUŞLARIN BİRBİRİNE TEPKİLERİNİ İZLEYİN EYER KUŞLAR BİRBİRLERİNE TEPKİ VERİYORSA TAMAM DİŞİYİ ERKEK KUŞUN KAFESİNE ATIN HEMEN YUVA KOYMAYIN............

Yakup ÜNAL

Uzman Üyemiz
Adı
Yakup
Soyadı
ÜNAL
Arkadaşlar dişi benim kendi damızlığımdır erkeğe direk atılmasını ben önermiyorum 2 hafta önce kızgınlıktan çıktı ve ortama alışması için bu yöntem uygundur. Hayırlı olsun. ( 1 hafta gibi bir süre uygun oluyor bu arada mama takviyesi yaparsan dişi kızışacaktır ve anlaşmaları daha kolay olur. )

Yakup ÜNAL

Uzman Üyemiz
Adı
Yakup
Soyadı
ÜNAL
Levent ULUCA' Alıntı:
KUŞLARI AYRI KAFESLERE KOYMAN İYİ OLMUŞ DİŞİ MUHABBET KUŞU SEÇİCİ OLDUĞUNDAN HEMEN AYNI KAFESE KOYMAN GENELDE KAVGA VS. OLUMSUZ DURUMLARA NEDEN OLABİLİYOR BİRAZ DAHA BEKLETMENİZDE FAYDA OLACAKTIR KUŞLARIN BİRBİRİNE TEPKİLERİNİ İZLEYİN EYER KUŞLAR BİRBİRLERİNE TEPKİ VERİYORSA TAMAM DİŞİYİ ERKEK KUŞUN KAFESİNE ATIN HEMEN YUVA KOYMAYIN............
Bilgi için Teşekkürler.