1yasindaki disim icin guzel bi erkek aldim fakat disi kusum cok hircin davraniyor.bazen ayni tunekte duruyorlar fakat disi yaklasmasina izin vermiyor. Insallah zamanla alisir.ciftlesme falan onemli degil.yalniz kalmasin diye aldim zaten.
İlk bir iki hafta hatta bir ay anlaşmazlık olabilir zaman a yayılarak azalır,Dişiler nazlıdırMehmet EZGİN' Alıntı:1yasindaki disim icin guzel bi erkek aldim fakat disi kusum cok hircin davraniyor.bazen ayni tunekte duruyorlar fakat disi yaklasmasina izin vermiyor. Insallah zamanla alisir.ciftlesme falan onemli degil.yalniz kalmasin diye aldim zaten.
bu yöntem çok önmli.. Fatih abinin dediği gibi dişi kuşu erkek kuşun kafesine atın ama ilk önce biraz ayrı tutun kuşları ..Fatih MANSIZ' Alıntı:Birkaç hafta ayrı kafeslerde tutup sonra dişiyi erkeğin kafesine atarsanız öyle bir sorunla karşılaşma ihtimaliniz azalır .
neo teramisin vitamin ve antibiyotik karışımıdır hasta olmayan kuşa kullanmayın vitamin olrak size süpervit forteyi öneririmMehmet EZGİN' Alıntı:Tamam efekan bey inşallah anlaşırlar.Vitaminde vereceğim dişi kuşun stresini almaya yardımcı olur belki.neoteramisin versem sıkıntı olur mu acaba?