Oncelikle herkese merhaba Becika'da yasiyorum ve site gercekten harika.Yeni aldigim ingiliz muhabbet kusumun yasiyla ilgili bilgi alabilirmiyim?simdiden cok tesekkurler.
tesekkur ederim 3gun once geldi 2aydir uctugu ve en fazla 3,5 aylik oldugu soylendi.
Sizce konusturabilirmiyiz artik elime geliyor arada bir urkup kaciyor ama bu kadar kisa surede normal sanirim.
nekadar ilgi okadar laf kardeş.ürkmesi normaldir.ama bir gün gelicek ilgisinden şikayet etmeye başlıcaksın,çok değil bu dediğim 2 veya 3 aysonra.yakındır yani
cok tesekkurler konusturabilecegimi ogrenmek beni rahatlatti cunku 3,5aylik ve konusmasinin zor olabilecegi yaziyordu bazi sitelerde kafesinde ayna falanda var konusmasi icin bir engel teskil edermi acaba?
maşallah. tabiki biraz zor olucak ama uamrım konuşur aynayı çıkarın kafesinden ve hergün ilgilenin ayrıca konuşturmak ve elinize alıştırmak için yeni yeme düşmüş 30 35 günlük bi yavru almanızı tavsiye ederim.
tabi ilgileniyorum surekli fakat 4-5 aylik diyorsunuz 3,5aylik diye almistim halbuki satin aldigim kisinin kayit defterindede dogum tarihi 12/05/2012 yaziyordu bir hatami yapti acaba
bu yas konusunu surekli arastiriyorum internette.aldigim kiside butun dogan kuslarin kayitlarini tutuyor fakat internetten ulastigim bilgilere gore 4 ve 6 aylik arasi kuslarin goz cevrelerinde gri iris olusuyormus cok iyi kontrol etmeme ragmen bir grilik goremedim tamamen simsiyah bu da 4 aydan ufak olabileceginin gostergesi sanirim.bilgilendiren herkeze tesekkur ederim.
Orası öyledir fakat bana yine de 4 aylık gibi geldi sanki. Bilmiyorum yani benim yavrum 3. aylıktı alnı bu kadar açılmamıştı, siz irisi farketmemiş olabilirsiniz belki. Ben irisi tam anlamıyla göremediğim için biraz da alın açıklığından yola çıktım.
aslinda makinanin flasindanda kaynaklanabilir cunku alin cizgisi konusunuda biliyorum cizgileri cere ye kadar iniyor neredeyse yani pek silik degil bu konuda bu kadar israrci olmamim nedeni sadece konusturmaya calismak cunku duyuyorum ki 4 ayini geckin olan kuslar konusmuyormus konusanlarida pek nadirmis sanirim.
Evet öyledir. Ben yavrularımı üreticiden daha yuvadan atlamadan almıştım fakat sonra üretmeye özenip takas ile bir çift almıştım o da nasip olmadı, yurtta kalacağım diye geri vermek zorunda kalmıştım, kızgınlıklarına yaklaştığı halde. Bakalım ünv.e bi' geçelim de sonrası Allah Kerim
Hakkınızda hayırlısı olsun, konuşturursunuz inşAllah.