Yeni aldigim ingilizde yas tahmini yapabilirmiyiz

by_kempen

Yeni Üyemiz
Adı
Bahattin
Soyadı
Genc
Oncelikle herkese merhaba Becika'da yasiyorum ve site gercekten harika.Yeni aldigim ingiliz muhabbet kusumun yasiyla ilgili bilgi alabilirmiyim?simdiden cok tesekkurler.

by_kempen

Yeni Üyemiz
Adı
Bahattin
Soyadı
Genc
tesekkur ederim 3gun once geldi 2aydir uctugu ve en fazla 3,5 aylik oldugu soylendi.
Sizce konusturabilirmiyiz artik elime geliyor arada bir urkup kaciyor ama bu kadar kisa surede normal sanirim.

zafer_1981

Uzman Üyemiz
Adı
zafer
Soyadı
aktemur
nekadar ilgi okadar laf kardeş.ürkmesi normaldir.ama bir gün  gelicek ilgisinden şikayet etmeye başlıcaksın,çok değil bu dediğim 2 veya 3 aysonra.yakındır yani :D :D :D :D

gerçekten güzel kuş hayrını gör. bye bye bye bye

by_kempen

Yeni Üyemiz
Adı
Bahattin
Soyadı
Genc
cok tesekkurler konusturabilecegimi ogrenmek beni rahatlatti cunku 3,5aylik ve konusmasinin zor olabilecegi yaziyordu bazi sitelerde kafesinde ayna falanda var konusmasi icin bir engel teskil edermi acaba?

umitates

Takipçi Üyemiz
Adı
ümit
Soyadı
ateş
maşallah. tabiki biraz zor olucak ama uamrım konuşur aynayı çıkarın kafesinden ve hergün ilgilenin ayrıca konuşturmak ve elinize alıştırmak için yeni yeme düşmüş 30 35 günlük bi yavru almanızı tavsiye ederim.

by_kempen

Yeni Üyemiz
Adı
Bahattin
Soyadı
Genc
anliyorum tabi yeni alinacak yavruda yine kendi irkindan olmali sanirim ve artik es olurlar ozaman.

by_kempen

Yeni Üyemiz
Adı
Bahattin
Soyadı
Genc
tabi ilgileniyorum surekli fakat 4-5 aylik diyorsunuz 3,5aylik diye almistim halbuki satin aldigim kisinin kayit defterindede dogum tarihi 12/05/2012 yaziyordu bir hatami yapti acaba

by_kempen

Yeni Üyemiz
Adı
Bahattin
Soyadı
Genc
bu arada yemesi icin kefesine kus kumu koymamin faydasi varmi acaba?bilgisi olan arkadaslar yardimci olurlarsa sevinirim simdiden tesekkurler.

by_kempen

Yeni Üyemiz
Adı
Bahattin
Soyadı
Genc
bu yas konusunu surekli arastiriyorum internette.aldigim kiside butun dogan kuslarin kayitlarini tutuyor fakat internetten ulastigim bilgilere gore 4 ve 6 aylik arasi kuslarin goz cevrelerinde gri iris olusuyormus cok iyi kontrol etmeme ragmen bir grilik goremedim tamamen simsiyah  bu da 4 aydan ufak olabileceginin gostergesi sanirim.bilgilendiren herkeze tesekkur ederim.

VusLat.*

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Cihat
Soyadı
Yiva
Orası öyledir fakat bana yine de 4 aylık gibi geldi sanki. Bilmiyorum yani benim yavrum 3. aylıktı alnı bu kadar açılmamıştı, siz irisi farketmemiş olabilirsiniz belki. Ben irisi tam anlamıyla göremediğim için biraz da alın açıklığından yola çıktım.

by_kempen

Yeni Üyemiz
Adı
Bahattin
Soyadı
Genc
aslinda makinanin flasindanda kaynaklanabilir cunku alin cizgisi konusunuda biliyorum cizgileri cere ye kadar iniyor neredeyse yani pek silik degil bu konuda bu kadar israrci olmamim nedeni sadece konusturmaya calismak:) cunku duyuyorum ki 4 ayini geckin olan kuslar konusmuyormus konusanlarida pek nadirmis sanirim.

VusLat.*

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Cihat
Soyadı
Yiva
Evet öyledir. Ben yavrularımı üreticiden daha yuvadan atlamadan almıştım fakat sonra üretmeye özenip takas  ile bir çift almıştım o da nasip olmadı, yurtta kalacağım diye geri vermek zorunda kalmıştım, kızgınlıklarına yaklaştığı halde. Bakalım ünv.e bi' geçelim de sonrası Allah Kerim :)

Hakkınızda hayırlısı olsun, konuşturursunuz inşAllah.  :)