YENİ ALDIĞIM KUŞLAR IRKLARI VE YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
MaşAallah kuşlarınız güzel(özellikle beyaz ve albino olanlar). yerli muhabbetler

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
kuşlarınız yerli hayırlı olsun güzel kuşlar inşallah hepsinin sağlıklı yavrularını alırsınız resim beni yanıltmıyorsa ayağında sorun var dediğniz çiftin ikisi de erkek

yakınyol

Üyemiz
Adı
onur
Soyadı
tekebaş
Ahmet TATLIPINAR' Alıntı:
kuşlarınız yerli hayırlı olsun güzel kuşlar inşallah hepsinin sağlıklı yavrularını alırsınız resim beni yanıltmıyorsa ayağında sorun var dediğniz çiftin ikisi de erkek
[/qui
işallah resim sizi yanıltıyodur beyaz olan kuşlar resmin sağ tarafındaki kuş dişi diye aldım ayakları içeri basıyo

kuscu.35

Yeni Üyemiz
Adı
recep
Soyadı
kuseli
Onur TEKEBAŞ' Alıntı:
Ahmet TATLIPINAR' Alıntı:
[/qui
işallah resim sizi yanıltıyodur beyaz olan kuşlar resmin sağ tarafındaki kuş dişi diye aldım ayakları içeri basıyo
arkasıma katılıyorum sarı parcalı erkek

MEVLÜT KÜÇÜK

Uzman Üyemiz
Adı
MEVLÜT
Soyadı
KÜÇÜK
Ayaklarında sorun olan kuş bu galiba...

Bence sorun olmaz tünekte duruyor. Hareketlerinde de bir kısıtlama yaratmıyorsa tabi.
Bir de tahta tünek kullanırsanız daha iyi olacaktır.
Bol yavrular almanız dileğiyle. Hayırlı olsun..

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
MaşaAllah güzel kuşlar.çiftleşmede problem olmaz.dişi tûnekte duramaz ise yanyana iki tünekle işi  çözersin.Slm.

yakınyol

Üyemiz
Adı
onur
Soyadı
tekebaş
herkeze teşekkür ederim tahta tünekte var kafes de ama onuda tahtayla değiştiricem

kemal abi kuşlar bana daha yeni geldi tavsiyen üzerine uçurmaya başladım kafeslerdede  kalamar kemikleri var teşekkürler slm :)