Yeni arkadaş ???

Recep71

Yeni Üyemiz
Adı
Recep
Soyadı
Kara
Merhaba arkadaşlar benim bir çekoslavak kuşum var ben evde yokken sıkılıyor bana alıştı, 4 5 aydan fazla yanımda ona arkadaş almayı düşünüyorum sizce nasıl bir kuş almalıyım anlaşıcak dişi istemiyorum ciftleşmesini felan cinsi ırkı yası be olsun benim şuan ki kuşum yaklaşık 9 aylık yardımlarınızı bekliyorum...

mahsun ece

Takipçi Üyemiz
Adı
Mahsun
Soyadı
ECE
Recep KARA' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar benim bir çekoslavak kuşum var ben evde yokken sıkılıyor bana alıştı, 4 5 aydan fazla yanımda ona arkadaş almayı düşünüyorum sizce nasıl bir kuş almalıyım anlaşıcak dişi istemiyorum ciftleşmesini felan cinsi ırkı yası be olsun benim şuan ki kuşum yaklaşık 9 aylık yardımlarınızı bekliyorum...
Neden çiftleşmesini istemiyorsunuz ki her canlı soyunu devam ettirmek ister bu onların doğasında ve biyolojisinde var o yüzden bir dişi alın, çiftleşmesi kötü bir şey değil :) hem sıkılmaz da. 5-6 aylık bir kuş almanızı tavsiye ederim. ama eşini kendisi seçmesine olanak verin.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
kendimi bildim bileli kızarım tek besleyen kişilere yapmayınız yazık!!!! ve 8 9 aylık dişi alınız...

Recep71

Yeni Üyemiz
Adı
Recep
Soyadı
Kara
Ama dişi alırsak da foluguydu falan yumurtlamaişleri cıkcak onları yapamam malesef zamanım ve temizlik acısından erkek bir arkadaş alsam olmazmı ?

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Recep KARA' Alıntı:
Ama dişi alırsak da foluguydu falan yumurtlamaişleri cıkcak onları yapamam malesef zamanım ve temizlik acısından erkek bir arkadaş alsam olmazmı ?
olur kardeşim olur, istersen serçe al daha iyi olur..