yeni başlamak istiyorum

adige

Yeni Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
TEKİR
izmirliyim, izmirde yaşıyorum ve evimizde kulanmadıgım 1-2 odamız mevcut bunun için üretim yapmak istiyorum ve elbettki kazanç saglamak için izmirde satın ala bilecegim kuş ,kafes ve aksesuar alabilecegim uygun yer tavsiyesinde buluna blirmisiniz .
birde encok merak ettigim bu işten gerçekten ekmek yenir mi.

not : daha once bu işi yaptım yaklsık 15 sene once fakat kuşlarımı daha yavru almadan calındı bu yuzden uzak durdum ama su an tekrar yapmak istiyorum .

adige

Yeni Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
TEKİR
ne isitiyorsun fiyat olarak arasıdan sattıgın oldugu tecizat olarak kaça vereceksin.

Gökhan YILMAZ

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILMAZ
Murat TEKİR' Alıntı:
ne isitiyorsun fiyat olarak arasıdan sattıgın oldugu tecizat olarak kaça vereceksin.
Numaram ilanda ve imza kısmında var. İstediğiniz zaman arayabilirsiniz.
Kümese buyrun gelin çayımı kahvemi içmeye beklerim.

minik

Takipçi Üyemiz
Adı
OKTAY
Soyadı
türkdönmez
murat arkadaşım eyer bu işe başlayaçaksan hiç sada solda arama derim gökhan arkadaşımısın kuşları baya uygun hem sanada yakın bi araderim sanan murat kardeş

adige

Yeni Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
TEKİR
valla arkadaşım ben hemen o kadar yatırım yapamam açıkçası ondaki kuş adedi benim bütçemi aşıyor malesef o yuzden aramadım :-[

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
HAYIRLISI OLSUN  VE  ÖNÜMÜZ  KUŞ DİKKAT EDİN.. KESİNLİKLE BİR ÜRETİCİ DOST EDİNİN VE  SIK SIK İSTİŞARE EDİN.

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
Murat TEKİR' Alıntı:
valla arkadaşım ben hemen o kadar yatırım yapamam açıkçası ondaki kuş adedi benim bütçemi aşıyor malesef o yuzden aramadım :-[
siz aradığınızı zor bulursunuz bulsanız bile ekmek yenmez kuş işinden dostum....

adige

Yeni Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
TEKİR
muhabkkak edindiginiz tecrubeler vardır ama mdem neden kumes kurup 200 çift kuş bakıyorlar.

adige

Yeni Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
TEKİR
peki tavsiyeniz nedir hangi tür varmı tavsiye edeceginiz bir şeyler.

adige

Yeni Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
TEKİR
valla bir muhabbet para etmiyor dedide arkadaş bende vaz geçeyim mi acaba diyorum ama

Berkan Morsunbul

Yeni Üyemiz
Adı
K
Soyadı
k
Murat Bey Merhaba En son 3 4 ay önce bi dışı muhabbet almıştım ve kuşum öldü şimdide sizin gibi üretime başlıyacam  tabiki üretimde kulanacagınız kuş ırkıda önemli  ona göre satışda yapa bilirsiniz  :)

Üsmail Erhasan

Üyemiz
Adı
İsmail
Soyadı
Erhasan
Eğer bu işi para kazanmak için yapacaksanız iyi düşünmenizi tavsiye ederim... Geçtiğimiz sene bu işi bir abim yapmaya başladı, ben de hobi maksatlı jumbo besliyordum, 10 takım kadar yaptım. Abimin 80 takıma yakın jumbo, çek ve yerli muhabbeti vardı. İki kişi baktık, sabah-akşam yetişemedik ithal yemler, mamalar, ilaçlar, aldığımız 40 yavru, masraflar, ölenler... En sonunda bu işi bırakayım dediğinde 8-10 bin zarar vardı confused Zaten ithalatçılar üreticileri bitirdi sayılır, kanunlar günden güne zorlaşıyor, kuşları bileziksiz de satamayacaksınız vs... İYİ DÜŞÜNMEK LAZIM icon_think