Yeni baslangic icin yardım

Syetgil

Yeni Üyemiz
Adı
Selman
Soyadı
Yetgil
Merhaba arkadaslar. Muhabbet kusu daha önce bir cok kez beslemis olmama ragmen cift olarak uretim amacli hic beslemedim. Şimdi üretim icin bir cift kus almak istiyorum ancak izleyeceğim yol hakkinda kararsiz kaldim. Okuduğum konularda genelde çift olarak alınan kuşlarda koşulların değişmesi veya bazı satıcıların hatalarından dolayı sıkıntılar yasadıklarinı gördüm . Acaba yavru erkek ve disi kuş alıp çifthane kafeste damızlık yaşa gelene kadar beslemelimiyim yoksa güvenilir bir üreticiden damızlık bir çift kuş almalımıyım . Yardimlarınız için şimdiden teşekkürler.

Adı
Süleyman
Soyadı
Ekinci
eğer aceleniz yoksa iyi bir üreticiden kardeş olmayan iki yavru alıp onları 8-9 ay kadar güzel bir şekilde bakıp sonra yumurtalık takabilirsiniz ama hemen yavru göreyim diyorsanız daha önce yavru vermiş sağılmamış güvendiğiniz bir üreticiden takım alabilirsiniz inşaAllah hayırlı bir şekilde yavru alırsınız

ahmet1970

Üyemiz
Yavrudan almayıp pişman olan kişilerden birisi olarak yazıyorum. Kesinlikle bilezikli ve yavrudan güzel bir çift alıp büyütün sonrasında size çok şey kazandıracaktır.

Syetgil

Yeni Üyemiz
Adı
Selman
Soyadı
Yetgil
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler peki ahmet bey bilezikli kusu kimden veya kimlerden bulabiliriz.