Yeni başlangıç

Rivere

Üyemiz
Adı
Cem ırmak
Soyadı
Bilmen
    İstanbuldan Herkese Merhabalar,20 çift kuşla hobihanemde üretime başlamak istiyorum 12m2 küçük bir mekan daha evvel kanarya üretmiştim amatör olarak malinua ve roller iki, üç ağız yavru aldım.Ama muhabbet kuşlarında üretim konusuna hiç girmemiştim inşallah sizlerinde görüş, fikir ve yardımlarınızla bu canlılarıda üretmeyi başarırım.İlerliyen zamanlarda hobihanemin resimlerini paylaşacağım şu an yapım aşamasında bu arada sıkı bir akvaryum hobicisiyim sevgi ve saygılarımla. :)

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
HOŞ GELDİNİZ
forumda yeterince bilgi var yetiştirme konusunda..

Rivere

Üyemiz
Adı
Cem ırmak
Soyadı
Bilmen
Arkadaşlar,güzel temennileriniz için sağolun,inşallah resimleride paylaşacağım.

64bit

Uzman Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Dereli
Aramıza hoşgeldiniz, üstadlarımız takıldığınız noktada size yardımcı olacaklardır :) Hayırlı üretimler :)

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
AİLEMİZE  HOŞ GELDİNİZ  BİLGİ  VE  TECRUBE  İÇİN DOĞRU YERDESİNİZ  HAYIRLISI  OLSUN....

Rivere

Üyemiz
Adı
Cem ırmak
Soyadı
Bilmen
Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı tekrar teşekkür ederim bu samimi ve sıcak karşılama için
küçük bir fotograf ekliyorum becerebilirsek  buda evdeki papağanım( alex) afrika grisi kongo jako 5 yaşında takribi pek bir numarası yok, sadece ıslık ve siren sesi çıkartıyor.

budgerigar

Takipçi Üyemiz
Adı
Selman
Soyadı
ÇELİKKOL
Cem Irmak BİLMEN' Alıntı:
    İstanbuldan Herkese Merhabalar,20 çift kuşla hobihanemde üretime başlamak istiyorum 12m2 küçük bir mekan daha evvel kanarya üretmiştim amatör olarak malinua ve roller iki, üç ağız yavru aldım.Ama muhabbet kuşlarında üretim konusuna hiç girmemiştim inşallah sizlerinde görüş, fikir ve yardımlarınızla bu canlılarıda üretmeyi başarırım.İlerliyen zamanlarda hobihanemin resimlerini paylaşacağım şu an yapım aşamasında bu arada sıkı bir akvaryum hobicisiyim sevgi ve saygılarımla. :)
Merhaba Cem Bey, foruma hoşgeldiniz. Bende iyi bir akvaristim. Amam şu aralar tanlar boş çalışıyor. Bende Muhabbete (show jumboya) yöneldim. Bir kaç sene değişiklik olsun diye düşünüyorum. Akvaryum gibii muhabbetide evde yapmaktayım. İyi forumlar dilerim...