Yeni başlıyorum Bu mantar mı

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Ö.Faruk AYDOĞAN' Alıntı:
Kuşu eski bi arkadaşım vasıtası ile aldım.Kuşu çok övdüler bana 25 tl dediler bende verdim.Ama sanırım hata yaptım. crying Bana kuş yavrudan yeni çıkma felan dediler.Elimden geldiği kadar ne gerekiyor ise yapmaya hazırım.Son olarak gagasını kaç cm daha kısaltayım.Kuşu kendim görerek almadım.Arkadaşım getirdi kuşu bi tandıktan aldım dedi. crying crying
olan olmuş
belki arkadaşında kuşlardan anlamıyordur?
nasıl insanlar bunlar ya
geçmiş olsun:(

LiveYourLife07

Üyemiz
Adı
Ömer faruk
Soyadı
aydoğan
Mert AYDIN' Alıntı:
olan olmuş
belki arkadaşında kuşlardan anlamıyordur?
nasıl insanlar bunlar ya
geçmiş olsun:(
Kuştan anlıyorlar yaklaşık 1 yıl güvercin beslediler.Güvercinden sonra muhabbet kuşuna geçtiler ve üretmeye çalışıyorlar kuşları eş tuttu.Zaten onların bana sabah kuş ötmesi ile uyanmak çok güzel demesi ile bu kuşu aldım ama hayal kırıklığına uğradım. :( Elimden geldiğinin fazlasını yapacağım. :mad:

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Ö.Faruk AYDOĞAN' Alıntı:
Kuştan anlıyorlar yaklaşık 1 yıl güvercin beslediler.Güvercinden sonra muhabbet kuşuna geçtiler ve üretmeye çalışıyorlar kuşları eş tuttu.Zaten onların bana sabah kuş ötmesi ile uyanmak çok güzel demesi ile bu kuşu aldım ama hayal kırıklığına uğradım. :( Elimden geldiğinin fazlasını yapacağım. :mad:
sağlık olsun
tecrübe edinmiş oldun.
her zaman dediğim bir laf var...
1 defa kazıklanırsın tecrübe olur
2 defa kazıklanırsın yine tecrübe olur
3. defa kazıklanırsan aptalsındır..

AYDIN CELÜKER

Takipçi Üyemiz
Adı
AYDIN
Soyadı
CELİKER
aynen kardeşim  sağlıklı kuş beslemek varken neden ilk kusun hastalıklı olsun ve birde para vererek alıyorsun hani sokakta yakalasan falan neyse  sen o kuşu  aynı şekilde onlar  ver afedersin ama seni gaza falanda getirmeye calışmak gibi bir niyetim yokda enayi yenie konulmak oluyor bu durum açıkcası  kuşun duru gerçekten çok vahim haa nedir iyileşir mi iyileşir ama onun içinde bir sürü emek ve masrafın olacak o hayvan o gayala yem kıramayacak zorlanacak elle beslek gerekecek okadar tecrübeli değilsin  ve manta bulaşı bir hastalıktır tevasi süresinde sanada bulaşması söz konusu o yüzden çok iiyi dezenfekte etmen gerekiyor ellerin falan özetle  peşini bırakma ve forumda araştır yavru kulşarın görsel resimleri yada kş alırken dikkat edilecek vc vir sürü konu var bak incele kendine güzel bir yavru al yavaş yavaş tecrübe kazan  parayla satın alınamayan tek şey tecrübedir buda bir örneği aslında

muharrem avci

Üyemiz
Adı
muharrem
Soyadı
avcı
vallaha arkadaslar haklı kardesım yenı baslayan ıcın buyuk bı sanssızlık ama su acıdan bakıyorum senı tebrık ederım  onca olumsuz yoruma ragmen yılmadın bıseyler yapmaya calısıyorsun bu guzel bı azımdır ben ınanıyorum bu konuda basarılı olacak bı ınsansın ama sıteden antalyada bulunan bı uretıcıden yardım almaya calıs yada uckagıtcı olmadıgına ınandıgın bı shopa verebılırsın tedavısı ıcın

AYDIN CELÜKER

Takipçi Üyemiz
Adı
AYDIN
Soyadı
CELİKER
o konuda bende faruk kardeşimi taktir ediyorum çünkü oda bizim gibi seviyor bu canlıları vicdanı var ve su an o kuş onda olduğu içimde elinde geleni yapmaya çalışıyor ama ilk hevesle heyecanla kuş almak isteyen bu kardeşimizi bile bile hastalıklı kuşu satan bunu yapan vicdansızlara ne demeli....................

LiveYourLife07

Üyemiz
Adı
Ömer faruk
Soyadı
aydoğan
Hepiniz doğru diyorsunuz.Forumun linkini arkadaşa yolladım.İnşallah okumuştur.Hatta belkide okuyodur şu anda.Hayvanları çok seviyorum dost olarak görüyorum her canlıyı.Elimden geldğinin en iyisini yapacağım.Kendime inanıyor ve güveniyorum.

AYDIN CELÜKER

Takipçi Üyemiz
Adı
AYDIN
Soyadı
CELİKER
orası kesin kardeşim eger zaten içinde o sevgi olmayası bu forumda olmazdın  ;D ve sunada emin ol burada  türkiyenin bir çok yerinden çok sayıda üretici abilerimiz kardeşlerimiz var kimse kimseden bilgisi sakınmaz herkes elinden geldiğince ihtiyacı olana yardımcı olur her konuda her zaman burda destek olacak fikir verecek yardım edecek kişileri bulursun herşey zaten kendine inanmakla başlar sen kendine inandıktan sonra arkası zaten gelir gerisini de zaman tamamlar......

LiveYourLife07

Üyemiz
Adı
Ömer faruk
Soyadı
aydoğan
Şu an için gaga/tırnaklar kesildi.Mantar için vazalin tedavisi uyguluyorum.Başak bir ilaca,kreme gerek varmı.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
GERWİT W VİTAMİN  TAKVİYESİ  YAP DERİM.... MAMA  YI EKSİL ETME  Bİ  TOPLASIN KENDİNİ HAYVANCAĞIZ... DIŞKISINDA  ANORMALLİK  VARMI KONTROL ETTİNİZ  Mİ??

LiveYourLife07

Üyemiz
Adı
Ömer faruk
Soyadı
aydoğan
Karahan UZUN.' Alıntı:
GERWİT W VİTAMİN  TAKVİYESİ  YAP DERİM.... MAMA  YI EKSİL ETME  Bİ  TOPLASIN KENDİNİ HAYVANCAĞIZ... DIŞKISINDA  ANORMALLİK  VARMI KONTROL ETTİNİZ  Mİ??
Dışkı normal ve sağlıklı bir şekilde yem yiyor ek olarak mama ilave edeyim mi.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
KESİNLİKLE  MAMA TAKVİYESİ  YAP HAFTADA 3 GÜN ARAYLA YEŞİLLİK TAKVİYESİ YAP  YALNIZ  NE  KONUDA  HANGİ  ADIMI ATACAKSAN  KESİNLİKLE  SİTENİN ARAMA  MOTORUNDAN KONTROL ET  BAK ARASTIR  YAP....

LiveYourLife07

Üyemiz
Adı
Ömer faruk
Soyadı
aydoğan
Karahan UZUN.' Alıntı:
KESİNLİKLE  MAMA TAKVİYESİ  YAP HAFTADA 3 GÜN ARAYLA YEŞİLLİK TAKVİYESİ YAP  YALNIZ  NE  KONUDA  HANGİ  ADIMI ATACAKSAN  KESİNLİKLE  SİTENİN ARAMA  MOTORUNDAN KONTROL ET  BAK ARASTIR  YAP....
Peki bu mamayı internette yapılan mamalardan yapsam uygun olurmu.Uygun ise hangi mamayı yapmalıyım.Yeşillik olarak hangi tür yeşillikler vermeliyim.

LiveYourLife07

Üyemiz
Adı
Ömer faruk
Soyadı
aydoğan
Bu gün 3. gün oldu ve 3 gündür vazelin tedavisi uyguladım ve mantardan eser kalmadı sayılır.Yaklaşık 2-3 gün kullanımdan sonra kesin bir sonuç bildireceğim.Herkese teşekkürler.