YENİ BEYAZ -SARI VE RENKLİ JUMBOLARIM (Satılmış ERBEN) 02.04.2012

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Satılmış bey;
Bir abim bana insanların kuşta gözü kalacağına para da gözü kalsın.Kümesine kimi davet ettiğin de senden bir kuşu satmanı isterse ona o kuşun satılık olmadığını söyleme ver bi rakam (yalnız yüksek olsun) o rakam da aklı ve gözü kalsın diye nasihatı vardır.Acizhane benden de size tavsiye olsun.....

s.erben

Uzman Üyemiz
Adı
satılmış
Soyadı
erben
çok teşekkürler abiler ALLAH ım daha güzellerini sizlere nasip etsin inşaallah. KEMAL abi benimde şansımdan mıdır bilmiyorum aldığım beyazlar genelde hep iş yapıyor baya yavru alıyorum tabi birinin nazarına dekgelmezse özellikle beyaz kuşlar çok çabuk nazara geliyor...

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Maşallah hepsi birbirinden güzel hayırlı bereketli üretimler dilerim

pvckafeskonya

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
yusuf yeşilbağ
Soyadı
pvckafeskonya
hayırlı olsun satılmış kardeşim demiştim jumboların seni bırakmayacağını .....satılmış kardeşimden iki adet yavru jumbo aldım çok kaliteli kuşlar tşk ediyorum kendisine

s.erben

Uzman Üyemiz
Adı
satılmış
Soyadı
erben
çok teşekkürler sağolun. yusuf abi sağolasın inşaallah sende yavrularını alırsın. inşaallah kısmet olursa jumbolarımın yavrularınında  fotoğraflarını en kısa sürede yüklemeye çalışacağım.

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Satılmış ERBEN' Alıntı:
çok teşekkürler abilerim sağolun. Yahya abi şunu çok iyi öğrendim biri bir kuşu istedimi vereceksin yoksa o kuş hayır etmiyor onun için artık satılmayacak kuş yok anlayışıyla yoluma devam ediyorum...
Haklısın kardeş sana katılıyorum...Tespit dogru, bereketli üretimler diliyorum.