YENİ BİR HAMLE!

EGMNKYMK

Üyemiz
Adı
güven
Soyadı
kaymak
DİŞİ KUŞUM AYNI ERKEK KUŞLA 20 TANE BOŞ YUMURTA ÇIKARDI.EŞLERİ DEĞİŞTİRDİM.YUMURTLAYAN DİŞİ KUŞLA DİĞER ERKEK KUŞU 10 GÜN AYRI TUTUP ŞİMDİ BİR ARAYA KOYDUM ANCAK YUVALIĞI ÇIKARDIM.YUVALIĞIN OLMAMASI DİŞİ KUŞUN DİNLENMESİ İÇİN YETERLİMİ?NİSAN AYININ BAŞINA KADAR BU ŞEKİLDE DİNLENDİRME YOLUNA GİDECEĞİM ACABA DOĞRU BİR HAREKETMİ?SORUNU OLAN ERKEK DİĞER HİÇ YUMURTLAMAMIŞ DİŞİYLE YANYANA ONLARIN YAVRULUKLARI TAKILI VE ERKEK DİŞİYE KUR YAPIYOR YUVALIĞA GİRİP DİŞİYE SANKİ YOL GÖSTERİYOR.SON HAMLEMİ YAPTIM BUDA TUTMAZSA HEPSİNDEN ÜMİDİ KESECEĞİM. ::)FİKİRLERİNİZİ PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
en az  15 gün fertivit ile destekli bir  bakım uygulayın çifte muhtemelen ki kesin erkekte sorun var kısır dişiye başka erkek dişiyide ayırın diğer çift dursun kur yapanlar yani..  dişi  şekilde dinlenmesi zor erkek zaman sonra eşleşmek isteyecek dişide hazırlsa birleşme olacak ve yuvalık olmaması stres doguracak  dişide.....

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
Karahan UZUN.' Alıntı:
en az  15 gün fertivit ile destekli bir  bakım uygulayın çifte muhtemelen ki kesin erkekte sorun var kısır dişiye başka erkek dişiyide ayırın diğer çift dursun kur yapanlar yani..  dişi  şekilde dinlenmesi zor erkek zaman sonra eşleşmek isteyecek dişide hazırlsa birleşme olacak ve yuvalık olmaması stres doguracak  dişide.....