Yeni bir muhabbet kuşu alacağım

burakturan

Yeni Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Turan
arkadaşlar merhaba ben yeni bir muhabbet kuşu alacağım. ama ne alsam bilmiyorum ve bir bilgim de yok öğrenmeye çalışıyorum. albino lar çok hoşuma gitti ama deri problemlerinin çok olduğunu okudum. muhabbet kuşlarında zeki ve oyuncu bir kuş istiyorum. çok büyük olmamamalı. o yüzden albinolara takmış durumdayım yardımcı olabilir misiniz?

BACE

Takipçi Üyemiz
Adı
Deniz
Soyadı
Yılmaz
Burak TURAN' Alıntı:
arkadaşlar merhaba ben yeni bir muhabbet kuşu alacağım. ama ne alsam bilmiyorum ve bir bilgim de yok öğrenmeye çalışıyorum. albino lar çok hoşuma gitti ama deri problemlerinin çok olduğunu okudum. muhabbet kuşlarında zeki ve oyuncu bir kuş istiyorum. çok büyük olmamamalı. o yüzden albinolara takmış durumdayım yardımcı olabilir misiniz?
Hayirli Sabahlar abi nerde oturuyorsun ona gore üretici abilerimiz sana yardimci olucaktir  :)

burakturan

Yeni Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Turan
Deniz YILMAZ...' Alıntı:
Hayirli Sabahlar abi nerde oturuyorsun ona gore üretici abilerimiz sana yardimci olucaktir  :)
istanbulda oturuyorum anadolu yakası pendikteyim. ilk önce ne almam gerektiğine karar versek :) albinolar hoşuma gitti. ama zeki bir kuş istiyorum arkadaşlar bu konuda da yardımcı olun lütfen  :)

BACE

Takipçi Üyemiz
Adı
Deniz
Soyadı
Yılmaz
Burak TURAN' Alıntı:
istanbulda oturuyorum anadolu yakası pendikteyim. ilk önce ne almam gerektiğine karar versek :) albinolar hoşuma gitti. ama zeki bir kuş istiyorum arkadaşlar bu konuda da yardımcı olun lütfen  :)
pendikte Cihan Aytan abimiz olmasi lazim bence onla irtibata geç çünkü isini layiki ile yapiyor takipte ediyorum kendisini hic şikayetçi olan görmedim  :)

superlative

Üyemiz
Adı
halil
Soyadı
ay
Alacağın kuşun sağlıklı olduğuna dikkat et öncelikle. Bir petshoptan alabilirsin veya forumda bir çok üretici var onlardan alabilirsin. Muhabbet kuşlarının erkekleri oyuncu olur. Bir çok dolandırıcı petshop var. Yaşlı kuşları yavru diye satanlar mı diyeyim yoksa yavru kuşları damızlık diyemi satan yada üreyemeyecek durumdaki kuşları yumurta var diye kakalayanlarımı diyeyim, dikkatli ol bunlara karşı. Kuşun gerekli bakımını ve temizliğini yaptıktan sonra beslenmesine dikkat ettikten sonra, oda sıcaklığınada dikkat ettikten sonra kolay kolay hastalanmaz muhabbetler.