yeni bugün aldığım çiftim yorumlarınızı bekliyorum :)

carpenectum

Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
Alver
5 6 ay önce Bursa da petshop un birinde salmada kuşları gözlemlerken bi çift baktım bayağı eş tutmuşlar. Dişi kızgın , çiftleşmeye yatıyo. O sırada dükkan sahibide yanımda, dedim şu çift ne kadar dedi 120 lira . O salmadaki tüm kuşlar 35 lirayken o çift birden 120 lira oldu. Siz şanslıymışsınız. Bol yavrulu günler İnşallah

ercinozkan

Uzman Üyemiz
Adı
Erçin
Soyadı
Özkan
o da sizin şansızlığınız öyle tiplere söyleyecek söz çok fakat yeri burası değil :) yorum için teşekkür ederim

Yazar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Müslüm
Soyadı
GÖYCE
Adam işi biliyor. Biz 1 sene bekleyelim, 1 gelişme olmasın. Siz işin dakkasında işi oldurmayı başarıyorsunuz. Tebrikler :D

ercinozkan

Uzman Üyemiz
Adı
Erçin
Soyadı
Özkan
Müslüm GÖYCE' Alıntı:
Adam işi biliyor. Biz 1 sene bekleyelim, 1 gelişme olmasın. Siz işin dakkasında işi oldurmayı başarıyorsunuz. Tebrikler :D
teşekkür ederim :) zaten alırken bu çifti adamla kavga ediyordum oda yanımda izliyordu kuşları :D

VolkanAlcin

Üyemiz
Adı
Volkan
Soyadı
ALÇİN
Hay maşallah kolay kolay yorum yapmıyorum forum içerisinde hem kirlilik olmasın hemde pek bilgim olmadığından ama şu attığın son fotoğrafa bakınca insan bir hoş oluyor çok güzel bir kuş umarım seni mutlu eder :) Evet hala varmış gibi duruyor