yeni cift aldım yardımm

zenteric61

Yeni Üyemiz
Adı
KADİR
Soyadı
BAK
4 gün önce damızlık olarak bu kuşları aldım bakım olarak bir eksiğim oldugunu düşünmüyorum.damızlık fakat genelde uyusuk duruyorlar hareketsiz.en önemlisi birbirlerini görmezden geliyorlar.yakınlaşma kur falan hiç yok.ırk farkımı başka bişeymi var anlamadım secerken satıcı baya yardımcı oldu ama siz usta arkadaşlara sormayı daha mantıklı buldum yardım edin lütfen.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Kuşlar 1-2 güne kadar eve alışıp hareketlenmeye başlarlar. Bakım bakımından eksiğim yok dediniz yumurta maması veriyor musunuz vitaminleri var mı?

zenteric61

Yeni Üyemiz
Adı
KADİR
Soyadı
BAK
vitamini minerali maması mürekkep balığı kemiği kumu herşeyi var daha yuva asmadım zaten peki sizce eş olurmu bu kuşlardan

spectacular_iey

Uzman Üyemiz
Adı
Ethem
Soyadı
YAMAN
Kuşları eş olarak mı aldınız yoksa rasgele bir erkek bir dişi seçip yeni mi eşe attınız ? Eğer eşe yeni attıysanız normaldir şu an birbirlerine yaklaşmamaları yavaş yavaş alışırlar , ortamları da yeni gergin hayvanlar şu an .

zenteric61

Yeni Üyemiz
Adı
KADİR
Soyadı
BAK
eş olarak almadım kendim seçtim bulunduğum yerde pek imkan olmadığından böyle bi yol izledim

zenteric61

Yeni Üyemiz
Adı
KADİR
Soyadı
BAK
bugün kuşlarımı alalı 6 gün oldu.erkek ilg günler durgun dişi daha hareketli gibiydi şimdi erkek daha hareketli.çift olarak almadım kendim eşe attım.ama hala bi yakınlaşma yok.dikkat ettim erkek yemin başına gidiyo döküyo dişi yemek için gidince de yanına gidiyo neden olabilir.

evrenospasa

Üyemiz
Adı
Evren
Soyadı
Iseri
Arkadasım önce biraz dur sabırlı ol bakalım, biz hazır çift alıp getiriyoruz eve onların bile kaç aylardır gözünü yokluyoruz ama icraat olmuyor. Önce bir ortama alışsınlar, sonra birbirlerine alışsınlar... Biraz sabırlı olmak gerekiyor maalesef...

zenteric61

Yeni Üyemiz
Adı
KADİR
Soyadı
BAK
anlıyorum .cokda haklısınız.ben meraktan vede anlamaya calıştıgım için soruyorum.gözlemlediğim kadarıyla erkek dişiye yem yedirmiyo gidip dagıtıyo yemi neden bu davranış acaba

soner öz

Üyemiz
Adı
Bektas
Soyadı
Abdurrahman
EVREN ARKADAŞA KATILIYORUM ÇOK ACELE EDİYORSUN :) BENDE BUNDAN 6-7 SENE ONCE AYNI SENIN GİBİ YAPTIM 1 SENE BEKLEDIM MESELA YAVRU ALABILMEK İÇİN SABIR İŞİ OTAMA AYAK UYDURMALARI ZAMAN ALABİLİR. 1.Sİ O KADAR KUŞUN ARASINDAN AYRILIYORLAR 2. KAFESLERİ DEĞİŞİYOR NORMAL YANİ KUŞLAR SAĞLIKLI.

zenteric61

Yeni Üyemiz
Adı
KADİR
Soyadı
BAK
teşekkür ederim çok haklısınız.bugun de kuşların yaşları hakkında bilgi sahibi olmaya çalıştım erkek olanı 8-9 dişi olanı 7-8 aylıkmış.dişi tüğe girdi bide.yani çok beklemem gerekecek.insan zor bekliyo tabi.  ne olursa olsun çok güzeller.
tüm üstad arkadaşlar ve abilere teşekkür ederim.herzaman bilgilerinizi dinlemeye hazırım

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
kadir kardeşim hayırlı olsun
kuşlar güzel
forumda bir çok konu var okumanı tavsiye ederim
aradığın tüm sorular ve ilerisi için gerekli tüm bilgiler mevcut..