YENİ ÇİFT

ogerenci755

Yeni Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
keke
Merhaba ben 2 gün önce yeni bir çift aldım dişi daha önce 9 yavru büyütmüş ve aldığımda 1 tane yumurtası vardı ama aldığım kişi yanlışlıkla yumurtayı kırmış
Dişi biraz halsuz duruyor
Yeni geldiği için veya yeni yumurta yüzünden mi olmuş olabilir

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Femirleroğlu

https://www.instagram.com/faruk_emirleroglu/
Yönetici
Web sitesi
www.instagram.com
Adı
Faruk
Soyadı
Emirleroğlu
Yumurtalı da olsa, çift de olsa yer değişiminden kaynaklı adaptasyon sürecine gireceklerdir. Bu sebeple önce iç parazit kürü, ardından Ecoli ve Salmonella Kürü ve Mantari kür uygulamanızda fayda var. Bu süreç max 2 ay kadar sürecektir. Ardından yavrulama takip edebilirsiniz. Önce sağlık der büyüklerimiz, bu yolu kaybetmeden ilerlerseniz ne güzel dişiniz de denilene göre 9 yavru büyütmüş ise güzel yavrular alabilirsiniz.

Hepsinin videoları youtube de var.

Kolay Gelsin,

ogerenci755

Yeni Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
keke
Faruk EMİRLEROĞLU' Alıntı:
Yumurtalı da olsa, çift de olsa yer değişiminden kaynaklı adaptasyon sürecine gireceklerdir. Bu sebeple önce iç parazit kürü, ardından Ecoli ve Salmonella Kürü ve Mantari kür uygulamanızda fayda var. Bu süreç max 2 ay kadar sürecektir. Ardından yavrulama takip edebilirsiniz. Önce sağlık der büyüklerimiz, bu yolu kaybetmeden ilerlerseniz ne güzel dişiniz de denilene göre 9 yavru büyütmüş ise güzel yavrular alabilirsiniz.

Hepsinin videoları youtube de var.

Kolay Gelsin,
Bende şu an iç parazit ilacı var ama zararlı gelir diye kullanmak istemedim

Femirleroğlu

Yönetici
Web sitesi
www.instagram.com
Adı
Faruk
Soyadı
Emirleroğlu
yumurtlamıyor ise zararı olmaz.

5 gün iç parazit ardından 3 gün vitamin ve aminoasit ve 3 gün probiyotik ile 1 kür süreci var 11 gün yapıyor. Diğer kürler de bu şekilde toplam 33 gün yapar ancak iki kür arasına 1 hafta boşluk verirseniz toplamda 47 güne çıkar 1,5 ay demek.

kısa vadede kaybedeceğiniz 47 gün, uzun vadede kazanacağız sağlıklı nesil. tercih sizin.

ogerenci755

Yeni Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
keke
yumurtlamıyor ise zararı olmaz.

5 gün iç parazit ardından 3 gün vitamin ve aminoasit ve 3 gün probiyotik ile 1 kür süreci var 11 gün yapıyor. Diğer kürler de bu şekilde toplam 33 gün yapar ancak iki kür arasına 1 hafta boşluk verirseniz toplamda 47 güne çıkar 1,5 ay demek.

kısa vadede kaybedeceğiniz 47 gün, uzun vadede kazanacağız sağlıklı nesil. tercih sizin.
Bende 2 gün beklemek istedim belki yumurta gelir diye ama tedavileri uygulicam. Bu arada elma sirkesi ne işlev görüyor

Femirleroğlu

Yönetici
Web sitesi
www.instagram.com
Adı
Faruk
Soyadı
Emirleroğlu
iç parazit için bi nebze (100 ml suluğa 1/4 çay kaşığı yeterlş), banyoluk sularında da dış parazit için bi nebze yardımcı olacaktır.

ogerenci755

Yeni Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
keke
iç parazit için bi nebze (100 ml suluğa 1/4 çay kaşığı yeterlş), banyoluk sularında da dış parazit için bi nebze yardımcı olacaktır.
Size mesaj attım bi bakabilir misiniz

Femirleroğlu

Yönetici
Web sitesi
www.instagram.com
Adı
Faruk
Soyadı
Emirleroğlu
Baktım ve yanıtladım. Burada da belirteyim, burada soru sorulması bir çok kanatlı severin cevaplama olasılığını arttırır. Bizler gibi hobiciler ara ara girip cevaplamaya çalışıyoruz. Bugün kendimce tüm yanıtlayabildiğim soruları yanıtladım. Ben olmam başkası olur ancak mutlaka yanıtınızı burada tarayabilir, yanıt alamamışsanız eski sorularda yine yanıtlarınızı bulabilirsiniz.

Anlayışınız için teşekkürler.

ogerenci755

Yeni Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
keke
Baktım ve yanıtladım. Burada da belirteyim, burada soru sorulması bir çok kanatlı severin cevaplama olasılığını arttırır. Bizler gibi hobiciler ara ara girip cevaplamaya çalışıyoruz. Bugün kendimce tüm yanıtlayabildiğim soruları yanıtladım. Ben olmam başkası olur ancak mutlaka yanıtınızı burada tarayabilir, yanıt alamamışsanız eski sorularda yine yanıtlarınızı bulabilirsiniz.

Anlayışınız için teşekkürler.
O zaman söyle diyim ben bugun sabahtan suluklarına 4 damla elma sirkesi koymuştum dışkılarda bi anormallik yok gibi sadece dişi kuş biraz halsız yorgun gibi bir hali var

Yusufbakay

Üyemiz
Adı
Yusufbakay1903
Yeni eve gelen kus evi tanımaya çalışıyor ve şuanda ortamı bilmedigii için durgun olması gayet normal yeni geldiği içinde yumurta yapmayabilir 1.5 ay falan yumurtlamaz ortamı tanıyana kadar yerini yadırgıyor şuan ama zamanla alışacaktır hemen hareketlenmesini beklemek yanlış zamanla herşey daha iyi olacaktır sağlıklı bol yavrular almanız dileğiyle

ogerenci755

Yeni Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
keke
Yusufbakay' Alıntı:
Yeni eve gelen kus evi tanımaya çalışıyor ve şuanda ortamı bilmedigii için durgun olması gayet normal yeni geldiği içinde yumurta yapmayabilir 1.5 ay falan yumurtlamaz ortamı tanıyana kadar yerini yadırgıyor şuan ama zamanla alışacaktır hemen hareketlenmesini beklemek yanlış zamanla herşey daha iyi olacaktır sağlıklı bol yavrular almanız dileğiyle
Kuş biraz durgun ve erkek baskı yaptığı için dişi kuşu ayrı kafese aldım iki kuşa da mama ve suyuna takviye yapıyorum. Dişi kuşu ayırmam sorun değil heralde

Yusufbakay

Üyemiz
Adı
Yusufbakay1903
Birbirlerini yaralamadiklari sürece ayırmaya gerek yok yeni yere alışana kadar durgunluk normal büyük kavga yoksa ayırma birlikte daha kolay alışabilirler