yeni çift

asaf

Üyemiz
Adı
emin
Soyadı
emren
arkadaşlar dişime erkek aldım yaklşaık 15 gün oldu anlaşıyorlar sıkıntı yok.arkadaşım çiftine bakıp ilgilenemediğini söyleyince ben de bakarım diyip aldım.kuşları eve getirdiğim de kendi dişim müthiş hareketlendi ben de yeni çiftin kafesine attım girdi 1 dk demedi erkeğe saldırdı hemen çıkardım. elimle saldım yeni ççiftin kafesine kondu.

sonra kendi kafesine bıraktım bu kez benim gördüğüm erkek ilk defa dişiye yem vermeye başladı.

sorum ise şu şimdi bu çiftlerin kafesini nasıl koyuyum yeni gelen çift yumurta yapmamış ama 3-4 aylık iyi anlaşan bir çift kendi çiftim yeni birbirlerini görmelerin de sıkıntı olur mu. kendi çiftim açısından
2. ise yeni gelen çifte yuvalık taktım. kendi çiftime de takıyı mı bekleyi mi?

yuvalıkların ölçüsü nasıl olmalı yuvalık tavsiye edeceğiniz yer var mı

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
kuşların birbirlerini görmesinde bir sıkıntı olmaz hareketli olmalarına vesile olur. 3-4 aylık kuşlarda çiftleşme olmaz 9-10. aydan sonra çiftleşme belirtileri başlar o zaman takarsın yuvalığı. Yuvalık taktığın zaman kızıştırma ve yumurta yapımına faydası olması için beslenme bölümünden yumurta maması tariflerini uygulayabilirsin.  minarel blok, kalamar kemiği ve kuş kumunu eksik etme kafesinden.

asaf

Üyemiz
Adı
emin
Soyadı
emren
3-4 aylık eş tutmuş çift yaklaşık 1 yaşında diğerleri 8-9 aylık kuşlar teşekkürler

MEHMET KOÇ

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.cubbeliahmethoca.tv
Adı
MEHMET
Soyadı
KOÇ
kuşlar birbirini görseler daha iyi olur. siz ikisinede yumurtalığı takın. 4-5 aylık kuşlardan yavru alınabilir. kuşlar ne zaman hazır olursa zaten o zaman yumurtlar.

enginar2008

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KAMBUR
kafesler karşılıklı yada yanyan durursa daha iyi olur .yuvalıklarını da takınız yuvalıklara alışırlar en azından kalamar kemiği kum ve varsa gaga taşı,iyodin taşı ve mineral blok takınız ....

asaf

Üyemiz
Adı
emin
Soyadı
emren
Murat Kanbur' Alıntı:
kafesler karşılıklı yada yanyan durursa daha iyi olur .yuvalıklarını da takınız yuvalıklara alışırlar en azından kalamar kemiği kum ve varsa gaga taşı,iyodin taşı ve mineral blok takınız ....
ben mürekkep balığı kemiği kullanıyorum kalamar dedikleri mürekkep balığı kemiği ?ve sadece bu yeterli mi.. yuvalıkların ölçülü nasıl olmalı tavsiyeye ihtiyacım var