Yeni çiftim - İlaçlar hakkında ve kullanışları hakkında bilgi [ Batuhan SEVİNÇ ]

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
Yeni çiftim

ŞİMDİLİK KAFES

Ve birde bu ilaçların ne işe yaradığını Ne için kullanıldığını nasıl kullanıldığını Bilen varsa yardım edebilir mi Teşekkürler...

...OPTİMUM FEEDER...

...AVİ-VİT...

Avi-vit kullandım fakat damla olarak.

ahmet toprak

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
toprak
Gökhan YILDIZLI' Alıntı:
kuşlar ingiliz kırığı değil, resmen ingiliz
valla resmiyetini bilmem kardeş benim yorumum o diğeride senin yorumun saygı duyarım. birşeyin remen olması için pozitif bilimlerle ispattı olması gerekir. kuşlar güzel bol yavru alman dileği ile kardeş

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
dişi 2 kere kaçtı yanı ilk geldi kutuyu evdekiler açında dişi fırlayı verdi birde elimle tuttum kaçtı o yüzden biraz stresliydi dişi pısıp kaldı kenarda o yüzden küçük cıktı yeni resimlerini atarım biraz alışsınlar da :D Yeni malinua erkek aldım birde onunda resmini atarım aynı anda onu çekemedim şimdi

ahmet toprak

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
toprak
avivit multi vitamindir suya karıştırarak veriliyor OPTİMUM FEEDER  hem minarel katkısı hem vitamin kuşun iskelet yapısını korur geliştiri yumurta yapan kuşlar için bire bir fayda sağlar  kardeş

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
Ahmet TOPRAK' Alıntı:
avivit multi vitamindir suya karıştırarak veriliyor OPTİMUM FEEDER  hem minarel katkısı hem vitamin kuşun iskelet yapısını korur geliştiri yumurta yapan kuşlar için bire bir fayda sağlar  kardeş
çok sağ ol teşekkürler  friend