yeni çiftim yorumlarınızı bekliyorum (yaş_sağlık_cins_)

myucmak45

Yeni Üyemiz
Adı
caner
Soyadı
uçmak
MERHABA  BEN  CANER    BUGUN  ALDIĞIM  BİR ÇİFT  KUŞUM VAR  KUŞCUNUN BANA  SÖYLEDİĞİ  KUŞLARIN  5.6 AYLIK  OLDUĞU  BEN YİNE  KUŞKULARIMI  GİDERMEK İÇİN SİZLERE  YAŞ SAĞLIK  CİNSLERİYLE  İLGİLİ  BİLGİLERİ  almak istiyorum  resimleri ni çektim    başka resim isterseniz  çekerim  teşekkürler

F

fenerbahçeli

Guest
Doğru sölemiş ama yavu almak içinbiraz süreye ihtiyacınız olacak.

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
kuşlarınız daha çok genç.beyazlı olan dişi diğeri erkek.özellikle erkek kuşunuzun rengi çok güzel.yavru almak için daha çok erken bir kaç ay sabredip sağlıklı beslenme ve hijyenik bir bakımla çok güzel damızlıklar olacaklardır.ayrıca aramıza hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar.

myucmak45

Yeni Üyemiz
Adı
caner
Soyadı
uçmak
CAN KARAKOÇ' Alıntı:
kuşlarınız daha çok genç.beyazlı olan dişi diğeri erkek.özellikle erkek kuşunuzun rengi çok güzel.yavru almak için daha çok erken bir kaç ay sabredip sağlıklı beslenme ve hijyenik bir bakımla çok güzel damızlıklar olacaklardır.ayrıca aramıza hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar.
  TEŞEKKÜR  EDERİM  Sevindim kuşçu  doğru  sölemiş  5.6  aylık  olduğunu o zmaan  cinsleri yerli  galiba.      Kuşlar  şuan biri  bi tarafta biri bi tarafta  kafesi  elledimi  uçuşuyolar  birbirlerine  faazla  bakmıyolar    kafese  alıştıklarında  birbirlerine  alışırlarmI.

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
kuşlarınızın maşallahı var
dişi çekinik parçalı mutasyon ve  yerli 
erkek rainbow parçalı mutasyon ve yerli sağlıklı görünüyorlar 5-6 aylık civarı oldukları doğrudur ortama alıştıklarında birbirlerine ve size alışacaklardır siz onları kendi hallerine bırakın ve fazla rahatsız etmeyin

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
Cihan AYTAN' Alıntı:
kuşlarınızın maşallahı var
dişi çekinik parçalı mutasyon ve  yerli 
erkek rainbow parçalı mutasyon ve yerli sağlıklı görünüyorlar 5-6 aylık civarı oldukları doğrudur ortama alıştıklarında birbirlerine ve size alışacaklardır siz onları kendi hallerine bırakın ve fazla rahatsız etmeyin
+1

myucmak45

Yeni Üyemiz
Adı
caner
Soyadı
uçmak
KUŞLARı kafese  koyduğumuzdan beri  12  saat  oluyor  hiç  yem  yememişler    su içilip  içilmediğini  bilmiyorum ne  kadar  aç  kalabilirlerki    ?

myucmak45

Yeni Üyemiz
Adı
caner
Soyadı
uçmak
YARDIMLARINIZI  BEKLİYORUM KUŞLAR  DÜNDEN BERİ  YEM  YEMİYOR  BUGUN  SABAHLEYİN  KAFESE ELİMİ  SOKTUM    YARE  İNDİLER  2  SAATTİR  OLDUĞU  YERDE  KIPIRDAMIYOLAR    AÇLIĞA  NE  KADAR  DAYANABİLİRLER  Kİ  YEMLERİ  DOLU  :)

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
caner sabırlı ol kuşların daha çok genç ortama alışmaları kolay olacaktır fakat kuşlarını rahatsız edipte onları ürkütme.

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Malesef yaş olayına katılmıyorum, kuşlarınız  en fazla 3 aylık bundan emin olun, daha alın çizgilerinin ilki bile duruyor, oysaki 5-6 aylık kuşta alın çizgileri en az gözüne kadar tamamen beyazlaşmış olması lazımdı, bu arada kuşların MaaşAllahı var, güzel kuşlar, dişi çekinik parçalı mutasyon ve  yerli, erkek rainbow parçalı mutasyon...    bye_kiss

osiergin

Uzman Üyemiz
Adı
Osman
Soyadı
ATILGAN
Yahya SAYIN' Alıntı:
Malesef yaş olayına katılmıyorum, kuşlarınız  en fazla 3 aylık bundan emin olun, daha alın çizgilerinin ilki bile duruyor, oysaki 5-6 aylık kuşta alın çizgileri en az gözüne kadar tamamen beyazlaşmış olması lazımdı, bu arada kuşların MaaşAllahı var, güzel kuşlar, dişi çekinik parçalı mutasyon ve  yerli, erkek rainbow parçalı mutasyon...    bye_kiss
+1

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
muhabbet kuşları ortalama 4 aylık olduklarında kafa tüylerini düzmeye başlarlar.yahya abininde dediği gibi kuşlarınız daha çok genç.

myucmak45

Yeni Üyemiz
Adı
caner
Soyadı
uçmak
kuşlarımızın ortalama  4 aylık olduğunu  varsayarsak  şuan  itibarı ile  gözlemlediğimde erkek kuş dişi kuşu  kafasının altını ve  üstünü  kaşıyor  ağızdan  öpüşüp duruyolar    bunun anlamı nedir  (öpüşürken  ağızdan  sanki  yem veriyolar  birbirlerine  yere düştü  çünkü) eşe  gelip  anlaştılarmı daha  erken olmasına  rahmen

nemax

Yeni Üyemiz
Adı
serhat
Soyadı
polat
Eğer dediğiniz gibi ise erkek kuş dişiyi besliyor.kaşıması ayrıca öpüşmeleri vs.. bunlar hep iyiye
işaret yani çok büyük ihtimaldir ki kuşlarınız eşlemiştir

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
Yahya SAYIN' Alıntı:
maşallah rainbow çok güzel

myucmak45

Yeni Üyemiz
Adı
caner
Soyadı
uçmak
CANER UÇMAK' Alıntı:
MERHABA  BEN  CANER    BUGUN  ALDIĞIM  BİR ÇİFT  KUŞUM VAR  KUŞCUNUN BANA  SÖYLEDİĞİ  KUŞLARIN  5.6 AYLIK  OLDUĞU  BEN YİNE  KUŞKULARIMI  GİDERMEK İÇİN SİZLERE  YAŞ SAĞLIK  CİNSLERİYLE  İLGİLİ  BİLGİLERİ  almak istiyorum  resimleri ni çektim    başka resim isterseniz  çekerim  teşekkürler

MERHABA YİNE BEN  BÜYÜK BİR  SORUNUM VAR BUNDAN  2  GÜN  ÖNCE  KUŞLARIMI  HAVA  ALSIN LAR  DİYE  BALKONA  ÇIKARMIŞTIM  AKŞAM ÜZERİ  HAVADA  SICAKTI  BALKON PERDE  GİBİ  BİDİĞİNİZ  ÖRTÜYLE  KAPALIDI  RÜZGAR  GİBİ  VS.  OLAMAZ  GİBİ  AZ DI. VE UNUTTUM  SABAH  FARKETTİM  KUŞLARI  HEMEN  İÇERİ  ALDIM    BU SABAH KALKTIĞIMDADA  ERKEK  ÖLMÜŞ  DİŞİDE  BİR  KENARDA  SUSKUN  DURUYORDU  HEMEN  DİŞİYİ AYRI BİR  TEMİZ  KAFESE  KOYDUM NE  YAPMAM  GEREKİR  DİŞİYİ  NASIL  KURTARABİLİRİM  SESSİZ DURUYOR  ÇÜNKÜ DİP: ERKEK  KUŞUM  ÖLMEDEN İLK  ALDIĞIMDAN BERİ  GAGASINI  HEP  AÇIP KAPATIYORDU BUNUN  NEDENİ  OLABİLİRMİ VE VE  PISIRIKTI..

VE  DİŞİ  ŞUAN  SESSİZ  DURUYOR  ESKİ KAFESİNİ  TEMİZLEYİP  AYNI  KAFESE  Mİ  KOYAYIM  YOKSA  YENİ  KAFESTEMİ  KALSIN