Yeni Çiftim.

Enver.Ergin

Uzman Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ERGIN
Herkese iyi günler öncelikle.

Uzun Süredir  baktıgım 1 adet muhabbet kuşum var. Dün 1 adet çift aldım hobi olarak üretmek istiyorum şuanki düşüncem o :) . Siz değerli abilerime ve arkadaşlarıma soracağım bir kaç sorum olacak.

1- Kuşlarıma yeni yuvalarına ve kendime alıştırmak için neler yapmam gerek (( çok tedirginler ))
2- Mama aldım dün kuşu aldıgım yerden. Mamayı ne sıklıkta vermem gerek ve değiştirme yapmam gereklimi bitirdiğinde mi yenisini koymam gerekli.

BULENTBAG

Uzman Üyemiz
Adı
BÜLENT
Soyadı
BAĞ
Zamanla alışacaklardır. Bunun için özel birşey yapmaya gerek yok. Kuşlar yavru mu? Büyük mü? Yavruysa mama devam edilebilir. Bir müddet. Büyükse ve üretime hazırlanacaksa çok sık mama vermek kuşu yağlandıracaktır. Mamanı ismini yazarsanız kullanan arkadaşlardan da yorum gelecektir. Hayırlı üretimler...

Enver.Ergin

Uzman Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ERGIN
Kuşlar büyük daha önce 2 kere yavru vermişler. Mama ismi yok açıktan kendi kuşlarına verdiği mamadan verdi. isim olarak bilmiyorum ama ekmek kırıntısı gibi bebek büsküvisi var içinde ve bi kaç malzeme daha var ama diğerlerini bilmiyorum. yumurta ve havuç ilave et dedi eğer yumurta ve havuç ilave etmiceksen nemlendirmen yeterli dedi.