Yeni Çiftler..

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Yumurtanın gelmesine biraz zaman var ama yumurtalı gibi duruyor. MAŞALLAH...

onurtufekci

Üyemiz
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Yumurtanın gelmesine biraz zaman var ama yumurtalı gibi duruyor. MAŞALLAH...
Teşekkürler, zamandan kastınız ortalama nedir acaba ? 15 gün, 1ay, 2ay. Tabi tam gün istemiyorum :D Sadece ortalama hafta olarak vs. gibi.

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
usta hadi hayırlısı yumurta var gibi inş. yavrularını görürsün.

onurtufekci

Üyemiz
Teşekkür ederim, yavruluğun tabanına kuş kumu dökmek kötü mü olur, sanki derin gibi kalıyor o yüzden terettüt ettim ekledim, kaldırmalı mıyım

onurtufekci

Üyemiz
Kuşlar bugün 2 kez çiftleşti, fakat kuşları cuma günü almıştım, o yüzden de dişi kuşun yuvaya ilgilisi yok. Dişi kuş bu yumurtlama süre zarfında yuvaya girmezse ne olacak ? Yumurtalar dışarı mı atacak erime mi olacak?

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
onur bey kuşları çok rahatsız etmeyin çiftleşme gerçekleştiyse dişi yumurtalr yuvaya ilgi duyar zamanla 1 hafta da yumurtalar gelir ve yuvalığa talaş koymayı unutmayın kesinlikle kafeste gaga taşı kuş kumu kalamar kemiği bulunsn .

onurtufekci

Üyemiz
Oğuzhan KOBACIK' Alıntı:
onur bey kuşları çok rahatsız etmeyin çiftleşme gerçekleştiyse dişi yumurtalr yuvaya ilgi duyar zamanla 1 hafta da yumurtalar gelir ve yuvalığa talaş koymayı unutmayın kesinlikle kafeste gaga taşı kuş kumu kalamar kemiği bulunsn .
Oğuzhan bey, gün içinde evde kimse olmayınca daha rahatlardır fakat dişi henüz yuvaya girmiyor inşallah girer ki yumurtalar boşa gitmez.

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Hmm evet evde kimsenin olmaması daha da iyi :D umarım en yakın zamanda yuvalığa alışır  icon_pray

onurtufekci

Üyemiz

Kuşların son hali ve dişi hala yuvaya da girmiyor. En son ayın 8 9 u gibi 3-4 kere çiftleştiklerini görmüştüm.

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Onur TÜFEKÇİ' Alıntı:

Kuşların son hali ve dişi hala yuvaya da girmiyor. En son ayın 8 9 u gibi 3-4 kere çiftleştiklerini görmüştüm.
şimdiye kadar yumurta gelmesi lazımdı . Ortamın men oranını yükseltip kuşu kontrol  edin yumurta sıkışması olabilir . Birde kalsiyum takviyesi yapın

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Onur TÜFEKÇİ' Alıntı:

biraz geçikmiş ortama kalsiyum ekleyin yani mürekkep balığı sırtı kemiği her neyse onu koyun kafese ve kuşu bir elinize alın nazikçe vepopo kısmını üzerinde parmağınızı gezdirin bastırmadan şişlik var sa yumurta var demektir .. Ve eğer aşırı şiş ve morarmış ise yuymurta sıkışmış olabilir ama gelir yani çiftleşme olduysa yumurta olur ..

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
yemini kalsiyum  proteyin vitaminini eksik etmeyin yeter he birde TV seyreder gibi rahatsız etmyin  onlar işini bilirler..