Yeni damızlık erkeğim

MetiN CanseveR

Uzman Üyemiz
Adı
Metin
Soyadı
Cansever
Dün Ayhan yıldırım arkadaşımın üretimhanesini ziyarete gittim.
evdeki hobi üretimi min başarısızlıkları hakkında konuştuk ondan faydalı bilgiler aldım.
Dişi kuşumu son kez denemek için kendi yavruları olan erkek damızlık kuşunu bana verdi
çok verimli bir erkekmiş ( zaten yuvasında 5 adet yavrusu vardı - 20 günlük üzeri)
Akşam onu benim kızın yanına koydum bakalım ne olacak.Bu 3.erkek olacak benim kız için
halen olmazsa artık dişiyi değiştireceğim.Ayhan beyden yeni takım alacağım.
Ayhan beye ilgisi ve yardımları için teşekkür ederim.

Sarı benim dişi.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
zaman  ne  yapacağını  gösterir....hayırlı olsun en a z  1  ay  bekleyiniz..

dakika06

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
sipahi
dişinin kuyruk ve kanat larına bakıldıgında  sankiçok yakında yumurta gelecek şekilde duruyor

MetiN CanseveR

Uzman Üyemiz
Adı
Metin
Soyadı
Cansever
Serkan SİPAHİ.' Alıntı:
dişinin kuyruk ve kanat larına bakıldıgında  sankiçok yakında yumurta gelecek şekilde duruyor
gecen hafta 4 boş yumurta attı onun için oyle duruyor.
Güçsüz olsa beklemeye alacaktım ama kendisi gayet iyi .yuvalığına aşık ve yumurtlamaya bayılıyor.

Artık nasip,kısmet bakalım ne olacak.  pray

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
abi eğer oradan ikiye böldüysen bnce çok küçük olmuş yerleri :)

MetiN CanseveR

Uzman Üyemiz
Adı
Metin
Soyadı
Cansever
Dişi biraz bakın gözüküyor şimdilik , erkeği kovalıyor , erkek çok hareketsiz durgun
ortama daha yabancılık çekiyor belliki.

MetiN CanseveR

Uzman Üyemiz
Adı
Metin
Soyadı
Cansever
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
abi eğer oradan ikiye böldüysen bnce çok küçük olmuş yerleri :)
çiftleşme olursa ortayı açaçağım şimdilik iyi kaynaşsınlar diye ortamı küçük tutuyorum
yoksa ikisifarklı yerlerde duracaklar , bu sebeplen tek tunek kullanıyorum.

yandaki erkeği komple başka kafese aldım arka odaya goturdum ev şimdi çok sessiz oldu.

Bu erkek mamaya alışmış ayhan usta sağolsun , benim mamamı yiyiyor , sularınada diazym 250 koydum ilk kez .

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
Metin CANSEVER' Alıntı:
Dün Ayhan yıldırım arkadaşımın üretimhanesini ziyarete gittim.
evdeki hobi üretimi min başarısızlıkları hakkında konuştuk ondan faydalı bilgiler aldım.
Dişi kuşumu son kez denemek için kendi yavruları olan erkek damızlık kuşunu bana verdi
çok verimli bir erkekmiş ( zaten yuvasında 5 adet yavrusu vardı - 20 günlük üzeri)
Akşam onu benim kızın yanına koydum bakalım ne olacak.Bu 3.erkek olacak benim kız için
halen olmazsa artık dişiyi değiştireceğim.Ayhan beyden yeni takım alacağım.
Ayhan beye ilgisi ve yardımları için teşekkür ederim.

sonucunu bende hayırlısı ile bekliyorum metin bey evet diğer mesajda size 4 demiştim biri yeme düştüğü için4 tane dedim onunla beraber 5 adet oluyor kümesimde veya dışarı verdiğim yavrular arasında abartılı yazmıyorum fazlası vardır eksiği yoktur 20--25 yavrusu vardır birde dişi yumurtlasın yavrular çıksın yumurtadan dişiyi alıyorum yavruları kendi büyütüyor bakıcı maşaallah ümit ediyorum yavruların devamı senin kızdan gelir ..bu topiği şiddetle takip edeceğim hadi kolay gelsin.....

Sarı benim dişi.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
hayırlı olsun. herşey gönlünüzce olur inşaallah

MetiN CanseveR

Uzman Üyemiz
Adı
Metin
Soyadı
Cansever
dişimde normal olmayan davranış var , önceki iki erkekdede yuvalığına girip bütün vaktini yuvalıkda geçiriyordu , bunda daha yuvalığa girmiyor , girip çıkıyor hemen hep erkeğin yanında ama daha birbirlerini beslemeye vb. başlamadılar.
bir başka farklı davranış , önceki erkeklerim yuvalığa giremezdi dişi kızıp almazdı hiç ,
bugün erkek 2,3 kez yuvalığa dişi ile beraber girmiş ,inşaallah doğru yoldayızdır. confusedtw

MetiN CanseveR

Uzman Üyemiz
Adı
Metin
Soyadı
Cansever
Yeni erkeğim görevini yaptı heralde ,  alkisd alkisd alkisd

entrasan olan konu hiç dişiye ilgi göstermiyor bir birlerini beslemiyorlar ama sonuç görüldüğü gibi.Bende ödül olarak soldaki kuşu ayrı kafese aldım , salmanın orta bolmesini çıkarttım daha rahat olsunlar diye 3 tunek oldu kafesde dişi şu an erkeği çağırdı pozisyon aldı birazdan gol olacak. evil_idea