Yeni damızlık erkeğim

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
abi sonunda snn dişi de golü yedi :D :D maşallah zaten anlattıkların davranışlardan belliydi maşallah inşallah yavrularını görürüz allah bize de nasip eder

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
Metin CANSEVER' Alıntı:
dişi çok katı defans yapıyordu ama , ayhan yıldırımdan transfer ettiğim santrafordan golü yedi. C:)
metin ben maşaallah iş yoluna girecek galiba dur bakalım sonuç nedir ama ümidim olumlu olacak inşaallah alkisd alkisd

MetiN CanseveR

Uzman Üyemiz
Adı
Metin
Soyadı
Cansever
Haklısın ayhan bey , şimdi sonucu dört gözle bekliyorum
İkinci ilginc konu , çiftleştikleri sabah dişiye benim erkekden aşılama yaptım 2. kez idi
cıkan yavruların hangi genden olduğu yani babadan anlaşılırmı ? Tabiki yumurtaların dolu olduğu düşünülür ise --Senin kuş çok durgun ve ilgisizdi ondanda ümidimi kesmiştim !
Beni şok etti ama senin erkek değil benim dişi yanına gelip ortayı yaptı C:) o sadece golu attı C:)

MetiN CanseveR

Uzman Üyemiz
Adı
Metin
Soyadı
Cansever
Gecen hafta pazar günü 18.00 gibi getirmiştim.
dişi yuvasında yatıyor , gidip onu dışarı çağırıp ağzından yem veriyor .
Eeee nede olsa tecrübe konuşuyor.Herif işi bliliyor ya.

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
Metin CANSEVER' Alıntı:
Gecen hafta pazar günü 18.00 gibi getirmiştim.
dişi yuvasında yatıyor , gidip onu dışarı çağırıp ağzından yem veriyor .
Eeee nede olsa tecrübe konuşuyor.Herif işi bliliyor ya.
eeee 15-20 evladın olunca böyle oluyor tabi metin bey erkekler çiftleşmek için yuvaya girer zorla dişiyi dışarı çıkarırlar bu genelde böyledir kuştan kuşa değişiyor dün akşam bir dişiyi eşe attım bugün öğle yuvaya girmiş hazırlık yapıyor diğer tarafta başka kuş 3-4 aydır bekliyor bence kan çok  önemli....bu erkeğin yavrularıda anneside dahil üretim için kullanılacak kuşlardan mesela.... alkisd