Yeni damızlık kuşlar aldım arkdaşlar yorumlarınızı bekliyorum...

tolgaaltintas

Takipçi Üyemiz
Adı
tolga
Kafesim baya buyuk arkadaslar ıcınde kac tunek olmasını onerırsınız ?Salıncağıda cıkartıyım mı arkadaslar ?Neler onerırsınız?

tolgaaltintas

Takipçi Üyemiz
Adı
tolga

Bu kafes arkadaşlar ortadakı ayıran teli cıkarttım 1 cıftım var ıcınde kac tunek onerırsınız acaba?

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
Maşallah kuşların gayet sağlıklı ve güzel görünüyorlar . salıncağı ve plastik tünekleri çıkarırsanız daha iyi olacaktır aradaki bölmeyi kullanmayacaksınız sanırım kafes büyük gördüğüm kadarıyla 2 adet tahta  tünek kullanmışsınız bir adet daha ekleyebilirsiniz Hayırlı üretimler  ;)

tolgaaltintas

Takipçi Üyemiz
Adı
tolga
Saolun arkadaslar sımdıden yuvalığa kum koyum mu? bu yuvalık yetermı daha buyugunu mu buluyum?

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
Kum mu ? Talaş koymanı tavsiye ederim koyabilirsin yuvalığın boyunu net olarak göremedim anlayamadım fakat 20*20*20 veya 20*18*18  idealdir

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Tolga ALTINTAŞ' Alıntı:
Saolun arkadaslar sımdıden yuvalığa kum koyum mu? bu yuvalık yetermı daha buyugunu mu buluyum?
Kum değil talaş gerekli yuvalığa.. Hatta bulabilirsen hemstır talaşı. Tozsuz olması gerekli çünkü :)

tolgaaltintas

Takipçi Üyemiz
Adı
tolga
Hamster talaşı koyarım ozaman pekı yuvalığı buyultuyum mu ?2-3 tunek yeter heralde mamada vercem kuslara daha genc kuslar ılk kez yumurta olcak ınsallah.Gerçek bal karıstırıyım mı yemlerıne?Kızışmalarını saglamam ıcın neler yapmalıyım ?

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
hayırlı olsun yavrularınıda görürsünüz inşallah salıncağı çıkarsanız iyi olur üretim kafesinden ayna oyuncak salıncak v.s bulunmamalı

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
ARKADAŞLAR KAFESTE FAZLA TUNEK OLDUĞU ZAMAN HAYVANLARIMIZ TUNEKLERDEN UÇAMAZ ARTI TUNEKTEN TUNEĞE GEZERKEN YORULUR PERFORMANSTAN DUŞER PLASTIK TUNEK ISE KISA OLDUĞUNDAN SALLANIR ÇIT TUTARKEN SAKATLIK OLUT VE İÇLERINE DIŞKI YAPIŞIR BAKTERI URETIR TUNEKLER KUŞUMUZUN KAVRAYABILECEĞİ ÇAPTA VE SAĞLAM ŞEKILDE MONTAJ EDILEREK KULLANILIR SLM

tolgaaltintas

Takipçi Üyemiz
Adı
tolga
Uğur Süleyman SARI' Alıntı:
Olur olur... Havuç mutlaka kat mamanın içine
Rendeliyim mi?Bir arkadaşım yeşillik verme demişti ishal olabilir demişti ama siz uygun göriyorsanız yapabilirim nekadar olsun?