yeni dişi geldi ama sorun var üstadlar...bir el atın lütfen

shartz

Takipçi Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
BOZDOĞAN
üstadlarım bu dişi yeni geldi. iri yerli bir mubiş. (aldığım yer kırma olduğunu söyledi)
1.sorum: videolara dikkat ederseniz başıyla tuhaf bir hareket yapıyor. sorunun ne olduğunu bilsem çözeceğim ama ilk defa başıma geliyor. ben çocukken tavuklarımız buna benzer bir hareket yapardı. babam midesinde solucan var derdi. ve bir kaç güne ölürlerdi. acaba dişideki bu baş hareketinin nedeni nedir? (videoları kısa tuttum sıkılmayın diye)
2.sorum: yerli erkek bir mubişim var bu dişiyle eş yapmak istiyorum. yalnız erkek dişinin yanında biraz küçük kalıyor. bu bir sorun teşkil eder mi?
3. dişi kuşun gögsü biraz şiş gibi duruyor. elimle yokladım. sanki kursağı çok dolu gibi geldi. nedeni bu olabilir mi?
yardımcı olan olmayan tüm arkadaşlara teşekkürler

Videolar
Video0014
Video0016

Fotoğraflar

shartz

Takipçi Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
BOZDOĞAN
arkadaşlar yanıt veren yok mu? yarına kadar kuşu değiştirme imkanım var. cevaplarınıza göre karar vereceğim.

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Kardeş kuş sallabaş hastalığında halk arasında boyun dönmesi diyede bilinir bu kuşu elde tutmana gerek yok değiştir sağlıklı bir kuş al mademki değiştirme şansın var kırma kuşla yerli kuş eş tutar sorun olmaz.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
kuşunuz sallabaş olmuş ya aldıgınız yere geri verin yada epdantion isimli ilacı eczaneden alın bir tableti 4 e bölüp dört gün boyunca böldügünüz parcayı hafif sulandırıp agızdan icireceksiniz..dikkat edin bulasıcıdır