Yeni dişim hakkında yorumlarınız ?

ercanyasar

Uzman Üyemiz
Adı
ercan
Soyadı
yasar
bugün çok beğenip aldığım dişim hakkında ki yorumlarınızı alabilirmiyim. showlarımla aynı boy ve kalıptadır kendisi.

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
maşallah ustam hayırlı olsun ama dişinin yorumu görsele göre değil bakalım yavru büyütmesine ve bakıcılığına göre yapılır kimi kuş var suratına bakmazsın çok harika yavrular verir kimi dişiler var çok güzel renkleri vardır beş para etmez. inş bol bol yavru verir ve büyütür hayırlı olsun :)

dakika06

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
sipahi
Inanilmaz tûye girmis hayvan acilen kusa bakim yapin yoksa cok zor cikar tuyden

ercanyasar

Uzman Üyemiz
Adı
ercan
Soyadı
yasar
evet tüyde b vitamini felan koyup bakıma aldım zaten. umarım güzel yavrular verecek.

evet mehmet yılmaz eminönü.

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ
Ercan YAŞAR' Alıntı:
evet tüyde b vitamini felan koyup bakıma aldım zaten. umarım güzel yavrular verecek.

evet mehmet yılmaz eminönü.
Geçen dişi bakmaya gitmiştim görmüştüm bunu, alıp almama arasında baya gidip geldim fiyatıda uygundu ama aşırı tüyde olduğu için caydım. Yanındaki kuşlara göre iri güzel bir kuş, tüy sorunu geçince bomba gibi olur :)
Mama yapıp vermende de fayda var. Değişik besinlere ihtiyacı var tüyden çıkması için. Üstündeki mikrobu kırmak içinde sirkeli su sıkmalısın az miktarda.

ercanyasar

Uzman Üyemiz
Adı
ercan
Soyadı
yasar
Memet YILMAZ' Alıntı:
Geçen dişi bakmaya gitmiştim görmüştüm bunu, alıp almama arasında baya gidip geldim fiyatıda uygundu ama aşırı tüyde olduğu için caydım. Yanındaki kuşlara göre iri güzel bir kuş, tüy sorunu geçince bomba gibi olur :)
Mama yapıp vermende de fayda var. Değişik besinlere ihtiyacı var tüyden çıkması için. Üstündeki mikrobu kırmak içinde sirkeli su sıkmalısın az miktarda.
baya bir iri kafesindekilerden :) erkeğe ihtiyaç varken kandırdı beni. şu anda ayrı bir kafeste güzel bir bakıma alındı umarım tez zamanda toparlar ;)

jany

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Dikbaş
Bakima ihtiyaci var dinlenmeye ihtiyaci var