YENİ EŞ TUTMUŞ SHOW TAKIMIM KONYA

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
BİR ARKADASIN RİCASI ÜZERİNE FOTOLARI PAYLAŞIYORUM İSTEYENE SAHİPLENDİRİLİR.YAKLAŞIK 1 HAFTADIR YUVAYA GİRİP ÇIKIYORLAR YER KONYA MERKEZ İSTEYEN YERİNDE GELİP GÖREBİLİR ( erkke kendi yavrum 2012 spangle--dişi 2011 az )

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Ali  üstad  hayırlı satışlar  olsun...
seni tanıyan bilir  kuşlarınızıda  öyle  bilmeyenlere  yenileyim  arkadaşlar  Ali kardeşim show da kendini kanıtlamış bir üretici dostumuzdur...
kesinlikle  boş kuşu  yoktur  maşaALLAH hepsi vasıflı özenle seçilip eş yapılmış kuşlardır....
kocaman MAŞAALLAH......

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
Karahan UZUN.' Alıntı:
Ali  üstad  hayırlı satışlar  olsun...
seni tanıyan bilir  kuşlarınızıda  öyle  bilmeyenlere  yenileyim  arkadaşlar  Ali kardeşim show da kendini kanıtlamış bir üretici dostumuzdur...
kesinlikle  boş kuşu  yoktur  maşaALLAH hepsi vasıflı özenle seçilip eş yapılmış kuşlardır....
kocaman MAŞAALLAH......
tşk karahan valla öyle bir bahsettin ki ben bile kendimi tanıyamaım :) ama çok iyiler var emin ol bizimkisi devede pire..saklımız gizlimiz yok..Allah razı olsun senden

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Ali ŞENER' Alıntı:
tşk karahan valla öyle bir bahsettin ki ben bile kendimi tanıyamaım :) ama çok iyiler var emin ol bizimkisi devede pire..saklımız gizlimiz yok..Allah razı olsun senden
  BEN GÖRÜP BİLDİĞİMİ  YAZARIM  ÜSTADIM... EMEĞİNE SAĞLIK RABBİ TEALA BOŞA ÇIKARMAZ İNŞAALLAH