Sormayın zor getirdik sinir etti muavinler beni. Neyse sağlık olsun geldi sağlıkla sonunda.Sevim AYDOĞAN ÇOPUR' Alıntı:Maşallah biraz zor da olsa elinize ulaştı.inşallah çakıl ile anlasirlar hayrını görün Güle güle besleyin
Ismail hocam merak etme sana da söz verdiğim yavru büyüyor inşallah güzel bir yavru daha vereceğim sana pasa nın yanınaİsmail YILDIRIM' Alıntı:Bu güzel kuşu almak için çok uğraştım ama Mehtap hanıma söz verildiği için maaleseff fırsatı kaçırdım.. İnşallah bol bol yavrular nasip olur. Bu arada Maşallah...
Sizde bayağı bir uğraşmışşsınız kızımız için,umarım değerini bilip bol bol yavrular verirMehtap YILMAZ' Alıntı:İsmail Bey Konya ya kadar gittim o miniği almak için inşallah kendisine benzeyen bir yavrusu olursa size hediye edeyim ödeşelim![]()
hem paşa hem ben sabırsızlıkla bekliyoruz yeni üyemizi ibrahimSevim AYDOĞAN ÇOPUR' Alıntı:Ismail hocam merak etme sana da söz verdiğim yavru büyüyor inşallah güzel bir yavru daha vereceğim sana pasa nın yanına![]()
inşallah çok sağolun ısmail bİsmail YILDIRIM' Alıntı:Sizde bayağı bir uğraşmışşsınız kızımız için,umarım değerini bilip bol bol yavrular verir![]()
Amin...Mehtap YILMAZ' Alıntı:inşallah çok sağolun ısmail b
ey. İnşallah daha güzeli sizin olur.