yeni gelen dişi

haunter_051

Takipçi Üyemiz
Adı
Yasin
Soyadı
Çomak
Merhaba ben yeni dişi eş almıştım yeni gelen dişi erkeği dövüyor dağdan geldi bağdakini misali:D bu eş tutmadıklarının mı göstergesi ?Bazen erkek ona cilve yapıyor dişiyle öpüşüyor ama?teşekkürler

metroxylon

Takipçi Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
Kurt
şiddetli kavga olmuyorsa biraz daha bekleyebilirsiniz.kavga azalırsa devam edin kavga şiddetlenirse eş değiştirirsiniz

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Bazı dişiler hırçın olabiliyor. Erkek çok kızgın olursa bu tarz dişilerle eş tutabilirler

DarkLion

Takipçi Üyemiz
Adı
Güray
Soyadı
ÖZKUL
Değiştirme imkanınız yoksa o dişiyi tek bi kafeste 1 2 hafta bekletin hem yeri tanır hemde kızgınlaşır. Benimde defalarca başıma geldi ama çogu bu yöntemle yumurtlattım.Erkek çok kızgın çok tecrübeli olursa anca o dişiyle eş tutar. Dişi çok kızgın olduğu içinde erkeğe vurabilir. Ben takip ettim dişiyi ayırdım. 1 hafta bütün kuşları gören bi yerde tek tuttum ve pamuk gibi oldu. Onu erkegin yanın attım ertesi gün erkekle eşleşti.Dogru zamanda eşe atmayla eş olmicak kuş yok bence.

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Yasin bazen bu tür sorunlar yaşanabiliyor.Genelde sorun ilerlemeden kuşlar biribirine alışıyor.Bende diğer arkadaşlarla aynı fikirdeyim.Eğer büyük bir kavga yoksa kuşları ayırmana gerek yok.

murat kabayel

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
kabayel
ben birde şuna kanaat getirdim erkek kuşu dişinin daha önce yaşadıgı yuvaya atmıyacaksın dişi kuşu erkegin yuvasına atacaksın .dişi kuşlar yuvaya daha cok sahiplendiginden gelen erkek kuşu böyle hırpalaya biliyorlar yada eş yapmaya calıştıgın kuşları başka yuvaya koyacaksın.