YENİ GELEN KUŞ SİZCE NASIL

berkansenol

Uzman Üyemiz
Adı
berkan
Soyadı
şenol
geçen gün bir forum açmıştım . dişi kuşumu değiştireyimmi diye . saolsun arkadaşlar yardımda bulundu. dişi kuşumun küçük olduğunu söylediler. bende gidip değiştirdim. petshopcu adamın benim erkek kuşu petshoptaki  diş kuşların yanına atıp kendi eşini kendisi seçeceğini zannettim. fakat petshopcu adam çok güzel bir damızlık sarı ve yeşil karışımı bir kuş verdi yanına attı. onlar eş tutar dedi. fakat her kuş eş tutmadığı için benim içimde bir endişe kaldı . herneyse , eve getirdim kuşuları evde saldım. biraz uçtuktan sonra koltuğun üzerine kondular erkek hemen dişin sırtına çıkmak istedi dişi izin vermedi . dişi nereye erkek oraya yada erkek nereye dişi oraya . akşamda dişi erkeğin bulunduğu tüneğe çıkacaktı kuşlar akşamları mızmız olduğu için midir nedir erkek dişinin başını ısırdı hafif bir kızarıklık oldu nokta kadar .  birde kafesin altındaki dışkılara baktım erkek kuşun dışkısı gaye normal ama dişi nin dışksı sulu biir dışkı . sizce bu farklı bir ortama yada strese girdiği içiçnmi olmuştur.  sizce bu dişi nasıl ben yeşil kuşları beğenmezdim ama bu hoşuma gitti nedense :)  kaç aylık oldugunu bilmiyorum  görüşlerinizi alabilirmiyim üstadlar ,  :)  ikinci resimde kuşun kuyruğu aşağıda hamile gibi ama değil :) ıslandı kuyruğu ve azıcık yukarıları ondan öyle şimdi öyle değil :)

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
güzel bir dişi 10+12 aylık gibi yavru almak iatıyorsan kuşlarnı dışarı salma kafese alışsınlar
hayırlı olsun.

berkansenol

Uzman Üyemiz
Adı
berkan
Soyadı
şenol
Faruk ŞANLI' Alıntı:
güzel bir dişi 10+12 aylık gibi yavru almak iatıyorsan kuşlarnı dışarı salma kafese alışsınlar
hayırlı olsun.
sizce eş tutmuşlarmıdır peki  icon_think

SAYLÜ

Uzman Üyemiz
Adı
ilyas
Soyadı
merdin
onu zaman göstericek biraz sabırlı ol gerisi gelir

Saysay

Uzman Üyemiz
Adı
Sayra
Soyadı
Senses
Hayirli olsun biraz sabir gerekli disi hazir olunca hayirli haberin gelir :)