Yeni gelen kuş

Burak SEÇKÜN

Yeni Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
SEÇKİN
Öncelikle merhaba aranıza yeni katıldım İzmir'den...Ben  yavru bir kuş aldım 1 hafta önce ama kafesine her yaklaştığımda ordan oraya kaçıyor yem değiştirirken kanat çırpıp deliye dönüyor..Sürekli bu böyle gidermi yoksa zamanla alışırmı acaba? Daha öncede kuş besledim ama hiç böyle hırçını denk gelmemişti :)

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Yeni ortamına tam olarak alıştığında bu durum ortadan kalkacaktır

Burak SEÇKÜN

Yeni Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
SEÇKİN
Hoşbulduk..Önceki kuşlarımda elimi kafesin içine sokardım severdim kaçmazlardı, elime alıp kucağımda kafasını kaşırdım mayışır kalırdı ve bu yaptıklarımı eve geldikleri ilk bir kaç gün içinde yapıyordum :) bu biraz hırçın yabani olunca böyle devam edermi diye korkuyorum :)

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
İlk aldığınız kuş belki yuvadan yeni çıkmış veya ele insana alışkın olduğu için sakin olabilir. Hayvanlarında karakteristik özellikleri farklıdır. Merak etmeyin zamanla alışır.

Burak SEÇKÜN

Yeni Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
SEÇKİN
Kuşu zaten yuvadan atladığı gün aldım 45 günlük dedi aldığım kişi..İlk aldıklarımda yuvadan yeni atlayan kuşlardı zamana bırakıcam artık inş dediğiniz gibi olur..

ersinaksar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ersinaksar.blogspot.com
Adı
ERSİN
Soyadı
AKSAR
elinizle ona marul elma gibi şeyler uzatın kafesin dışından. zamanla size alışacaktır. yeni yeme düşmüş yavru alsaydınız sizden kaçmazdı.

Burak SEÇKÜN

Yeni Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
SEÇKİN
Alışacağından şüphem  yok aslında tek sorunum bu süre çok uzun sürsün istemiyorum eğitme amaçlı aldım çünkü kuşu 2 3 aylık olduğundada böyle olursa yandık :D