YENİ JUMBO ÇİFTİM :) :) :) YORUMLARI ALALIM :)

frknsucu

Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Sucuoglu
Hepinize çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için :) tırnak konusunda aldığımda bende fark ettim ama kuş büyük olduğu için şimdi tırnağı yanlış kesmek istemedim belki uzundur dedim ama akşam keserim

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Çok güzeller ama bayağı bir irilik farkı var neden?

Akkuş üretim çiftliği hem üretip hem satıyor sanırsam. Çok merak etmeme rağmen görmek nasip olmadı. Acaba nasıl bir yer.
Bir de acaba tutturabildiklerini tutturabildikleri fiyata mı satıyorlar.
Yoksa kim olursa olsun.
Genç kuşlar şu fiyata, Vasıflı kuşlar şu fiyata, yaşlı kuşlar veya vasıfsızlar bir tarafa şu fiyata gibi etiketlendirip mi satıyorlar.

Sizinkiler kaç yaşında ve kaça alabildiniz acaba merak ettim mahzuru yoksa yazabilirmisiniz.

Hayırlı üretimler dilerim.

jany

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Dikbaş
Maşallah nazar değmesin çok güzel kuşlar...

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Furkan SUCUOĞLU.' Alıntı:
Hepinize çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için :) tırnak konusunda aldığımda bende fark ettim ama kuş büyük olduğu için şimdi tırnağı yanlış kesmek istemedim belki uzundur dedim ama akşam keserim
abi tırnağın tamamını kesme ama sitede ara doğru tırnak kesimi var tamamını kesersen yazık havan yürümekte bile zorlanır.

frknsucu

Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Sucuoglu
Tabikide tamamını kesmedim. kesme şeklini biliyorum kestim kendisine geldi yeni fotoğrafları eklerim..

frknsucu

Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Sucuoglu
Arkadaşlar dişi 2012 - erkek 2011 bileziklidir.. önceki yanıtımda erkeği 2010 yazmışım düzeltim istedim.