Yeni kafes , ve yeni fotoğraflar

murat akdal

Takipçi Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
akdal
öncelikle bir önceki konudaki tavsiyeleri dikkate alarak bugğn kafes yapmak için malzeme almaya gittim ama bir pet shopta uygun kafes denk gelince vazgeçtim . Başka yerlerde 75-85 arası değişen bu kafesi yemlik suluk tülü 2 adet tüneği ile 40 liraya bırakınca bende kendim yapmaktan vazgeçtim ve aldım . inşallah iyi yapmışımdır . Çift olmuş yumurtalı kuşu pazargün almıştım aslında kafesini değiştirmeyecektim ama çok kötüydü alt tabağı tamamen gitmiş en ufak şeyde kırılıyor , kafes deseniz Allah'a emanet o yüzden gözümü kararttım yeni kafese koydum inşallah sıkıntı çıkartmazlar şimdilik bir sorun yok onuda ekleyim . arada bölmesi var diğer tarafa ise eş olmamış daha yavru olan bir dişi bir erkeği koydum . şimdi benim sorum şu, yan yana durmaları herhangi bir sorun yaratır mı ? Birde fotograflardan gördüğünüz üzere nijeri yemin içine karıştırmıştım satan kişi öyle söylemişti herhangi bir problem olur mu ?

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Kafeste kuşlar da çok güzeller maşallah. Ucuza almışsınız kafesleri

murat akdal

Takipçi Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
akdal
Mert AYDIN' Alıntı:
yuvalığın önune tünek takın...
tavsiye için teşekkürler . kışın başında budamış oldugum kayısı ve kiraz agacının dallarından 3-4 tane daha tünek yapmayı düşünüyordum ama yuvalıgın önü hiç aklıma gelmemişti teşekkürler

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Murat AKDAL' Alıntı:
tavsiye için teşekkürler . kışın başında budamış oldugum kayısı ve kiraz agacının dallarından 3-4 tane daha tünek yapmayı düşünüyordum ama yuvalıgın önü hiç aklıma gelmemişti teşekkürler
:)

hasan4022

Uzman Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
YILDIZ
akıllı yemlik kafesin içinde sanırım bi haftada bitiyordur yaklaşık olarak yem koyaken kuşları rahatsız edeceksiniz

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
nijer yemi çok fazla kardeş. yumurtlayan kuşlara ya da yavrulu kuşlara nijer verilmez. erkek sürekli çiftleşmek isteyecektir. dişiyi çok rahatsız eder. bence nijer miktarını gözden geçirin.

murat akdal

Takipçi Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
akdal
tavsiyeleri dikkate aldım ve önce nijerle karışık yemi çıkartıp sade yem koydum birde tünek koydum yuvalıgın önüne . başka önerisi olan varmı acaba ? misal arayı kapatsam mı diğer kuşları görmemeleri açısından . arada tel var geçemiyorlar ama birbirlerini bazen ürkütüyorlar. 

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
nijer yemi çok fazla kardeş. yumurtlayan kuşlara ya da yavrulu kuşlara nijer verilmez. erkek sürekli çiftleşmek isteyecektir. nijer tohumunun fazlası yağlanma yapar + tüye sokar...

murat akdal

Takipçi Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
akdal
Burak SİPAHİ' Alıntı:
nijer yemi çok fazla kardeş. yumurtlayan kuşlara ya da yavrulu kuşlara nijer verilmez. erkek sürekli çiftleşmek isteyecektir. nijer tohumunun fazlası yağlanma yapar + tüye sokar...
son yorumumda yazmıştım zaten nijerle karışık olan yemi aldım sade yem koydugumu

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
ARAYI KAPAT İSTERSEN KAVGA EDECEK OLMALARİNİ ÖNLEMİŞ OLURSUN HEM..TEL ARASI ISIRMALAR DA...AKILLI YEMLİĞİ ORADAN CIKARTINIZ ZATEN DISARDAN YEMLİK KAPISI MEVCUT DİĞER BÖLMEDEKİ  GİBİ  KULLAN İÇERİYE SADECE MAMALIK İKİ TÜNEK KÜÇÜK KUMLUK KALSIN.. VE SECZADEYİDE O KAFESİN ÜSTÜNDEN ALINIZ LÜTFEN  :)

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
. VE SECZADEYİDE O KAFESİN ÜSTÜNDEN ALINIZ LÜTFEN  :)
[/quote]